[layerslider id=”3″]

Functioneringsgesprek

 

Omdat jij je wilt ontwikkelen en wij willen weten hoe het met je gaat.

Als jij voor Brainconsultant gaat werken bij onze klanten, is het de bedoeling dat alle partijen er beter van worden. Jouw carrièrewensen en -ontwikkeling en de ervaring en wensen van de opdrachtgever komen tijdens het functioneringsgesprek aan de orde. Na ongeveer zes maanden wordt een afspraak gemaakt voor het gesprek. Jouw contactpersoon zal het gesprek met je aangaan, op basis van de door jou en jouw opdrachtgever ingeleverde formulieren.

Het resultaat van dit gesprek wordt meegenomen in je Persoonlijk Ontwikkelings Plan. Hier worden duidelijke afspraken gemaakt over jouw verdere ontwikkeling binnen of buiten de organisatie van de opdrachtgever. Aan de linkerzijde kun je het formulier downloaden of meer lezen over het Persoonlijk Ontwikkelings Plan. Vul het formulier in als je een oproep hebt gekregen van je contactpersoon en stuur het naar je contactpersoon.

[layerslider id=”3″]

Copyright © 2020 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30