Gedetacheerd door Brainconsultant – wat kan je verwachten?

Wij begrijpen dat als jij nog niet eerder door Brainconsultant bent gedetacheerd, er voor jou bepaalde onduidelijkheden zijn over wat je van ons kan verwachten. Hieronder staat uitgelegd hoe het proces werkt als je door Brainconsultant bent gedetacheerd.

Geldig ID-bewijs

Voordat jij kan beginnen aan je nieuwe baan, dien je een kopie van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs te maken en deze aan Brainconsultant te overhandigen. Het is verplicht dat jij deze kopie ondertekent en de datum van ondertekening erop zet. Een rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs.

Contract digitaal ondertekenen

Wanneer jij een ID-bewijs aanlevert, kunnen wij bezig met het opstellen van jouw contract. Wanneer wij deze hebben opgesteld, ontvang je per mail een handtekeningsverzoek via stiply.com. Je hoeft niks uit te printen, het werkt erg snel en gemakkelijk. Het programma geeft digitaal aan welke velden jij dient in te voeren en waar jij je handtekening neer kan zetten.

Urenregistratie

Jij ontvangt van Brainconsultant de inloggegevens om in te loggen in jouw eigen omgeving. In jouw eigen omgeving kun je je gegevens bijwerken, reageren op openstaande vacatures en je gewerkte uren registreren. Op basis van jouw ingevulde uren word je salaris uitbetaald.

Heb je geen inloggegevens ontvangen? Neem contact met ons op!

Uitbetaling lonen

Benieuwd naar wanneer jij je salaris ontvangt? Hieronder vind je een overzicht voor gedetacheerden met een weekcontract of een maandcontract.

Overzicht uitbetalingen weekcontracten
Overzicht uitbetalingen maandcontracten

Wanneer je vragen hebt omtrent je salaris, kunt je mailen naar salaris@bainconsultant.nl.

Tussentijdse evaluatie

Het functioneren van detacheringskrachten worden ten minste tweemaal per jaar geëvalueerd. Eenmaal afzonderlijk met de detacheringskracht en eenmaal tezamen met de inlenende opdrachtgever.

Personeelshandboek

In het personeelshandboek, die je ontvangt bij aanvang van je arbeidscontract, staat alles uitgelegd wat je dient te weten over Brainconsultant en wat het inhoudt om gedetacheerd te zijn. Verder staat in dit handboek ook vermeld wat je dient te doen bij bijvoorbeeld ziekte of arbeidsongeschiktheid.

CAO ABU

Brainconsultant volgt de richtlijnen van de ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Als je bij ons in loondienst komt, krijg je dus te maken met de CAO van de ABU. Deze CAO is speciaal vastgelegd voor uitzendkrachten en toegespitst op die werksituatie.

In jouw CAO wordt het volgende vermeld:

Wil je inhoudelijk meer weten over de CAO ABU? Klik dan hier.

Opleidingen

Brainconsultant biedt de mogelijkheid tot het doen van opleidingen voor detacheringskrachten. Wil je graag een opleiding volgen naast je baan? Neem dan contact met ons op. Vervolgens maken we een afspraak met jou en de opdrachtgever en gaan wij kijken wat wij voor jou hierin kunnen betekenen. Meer informatie over de Brainacademy vind je hier.

Handige telefoonnummers

Is jouw vraag nog niet beantwoord of is er iets nog niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Brainconsultant centraal nummer: 050 211 07 17

Marc Ligeon, Recruitment Consultant Finance: 06 233 85 698

Matthijs van ’t Noordende, Recruitment Consultant ICT: 06 536 60 365

 

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30