[layerslider id=”55″]

ICT manager


Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als ICT manager? Op onze website vind je al een aantal vacatures, maar in onze database hebben wij er nog veel meer! Brainconsultant heeft veel connecties met bedrijven en daardoor kunnen wij jou exclusieve vacatures bieden. Schrijf je in zodat wij kunnen zoeken naar de juiste match! Wij werken snel en effectief en je hoeft daardoor geen grote formulieren in te vullen. Je naam, emailadres en een linkje van de LinkedIn profiel zijn genoeg. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat jij snel aan de slag kan als ICT manager!

ICT manager vacature

Zie jij op onze website een ICT manager vacature waar jij graag op wilt reageren? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers staan ook voor je klaar voor carrièreadvies en feedback. Heb je hulp nodig bij het vaststellen van je doelstellingen of het vinden naar de balans tussen werk en privé? Onze specialisten staan voor je klaar. Beschik jij over kennis als Microsoft Certified certificaten (MCSA, MCSE etc), Hyper-V of VMWare? Dan is een baan als als systeembeheer of informatieanalist misschien wel wat voor jou! Bij het kennismakingsgesprek is het daarom belangrijk dat je aangeeft waar jij bekend mee bent of waar jouw talent ligt.

ICT manager Groningen

Wil jij ook graag je talenten ontplooien als ICT manager in Groningen? Schrijf je dan bij ons in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens het intakegesprek zullen we je CV bespreken en kunnen we je eventueel carrière advies geven. Na het intakegesprek gaan wij of onze opdrachtgevers op zoek of we een match kunnen vinden! Dit betekent dat ook opdrachtgevers zelf kunnen zoeken waardoor er een kans is dat zij jou kiezen. Heb je vragen over onze vacatures of wil je graag meer informatie over een vacature ICT manager in Groningen? Vul dan het contactformulier in!

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30