Opdrachtgevers

Heeft u momenteel een vacature openstaan voor een programmeur, beheerder, analist of projectleider in het Noorden en laten de sollicitaties op zich wachten? Kunt u wel wat assistentie gebruiken zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaald en zonder af te doen aan kwaliteit? Dan bent u aan het juiste adres, want dat is precies wat wij van Brainconsultant leveren; goede kandidaten voor een betaalbare prijs.

Brainconsultant is een onafhankelijk detacherings- en werving en selectiebureau gevestigd te Groningen. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk in het Noorden opgebouwd en zit onze database vol met werk(zoek)ende kandidaten. Momenteel werken wij fulltime met 4 man verschillende voor opdrachtgevers, zowel MKB als groter. Door onze uitgebreide kandidatendatabase, ons omvangrijke netwerk en e-recruitmentmethodieken kunnen wij elke ICT functie (snelheid afhankelijk van het type functie) voor u invullen, van junior tot senior. Het waarborgen van de continuïteit op uw afdeling staat daarbij voorop. Welke wervingsmethode we ook inzetten, wij selecteren de best gekwalificeerde persoon voor uw vacature.

Brainconsultant werkt afhankelijk van uw vraag en behoefte met 4 soorten dienstverleningen:

Waarom Brainconsultant?


Werkzoekenden en Interim/ZZp’ers

Op zoek naar een (nieuwe) baan in het Noorden (Groningen, Drenthe, Friesland)?
Wil jij je carrière in Noord-Nederland naar het volgende niveau tillen maar vind je het lastig om de juiste baan te vinden? Brainconsultant Finance helpt jou met het opmaken van de balans. Je kunt rekenen op het advies en de ervaring van onze Recruitment Consultant. De som van jouw interesses, kwaliteiten en motivatie opgeteld bij onze kennis en ervaring gedeeld door ons vacatureaanbod geeft als uitkomst jouw nieuwe functie.

Betrokkenheid vanuit Brainconsultant

Een van de redenen waarom Brainconsultant voor jou de beste passende baan kan vinden is het persoonlijke gesprek. Je wordt bij ons op kantoor uitgenodigd waar we in een tweegesprek proberen uit te vinden waar jij naar zoekt in een job en wat er voor zorgt dat jij met plezier naar je werk gaat. Onze eigen unieke formule combineert het beste in jou met het beste van ons wat samen zorgt voor een aanbod op maat.

Reageer nu en wie weet kunnen wij binnenkort onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden bespreken van jouw toekomst!

Wil je weten hoe dit er uit ziet?  Solliciteer dan direct en wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek.

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30