Inschrijven ICT

 

Inschrijven bij Brainconsultant ICT; simpel, snel en effectief. Het enige wat wij van je nodig hebben is je naam, e-mailadres en een link naar je LinkedIn profiel.Geen nodeloos lange formulieren en verplichte velden invullen dus, dat doen wij wel voor u.

Na het versturen van je gegevens wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen (tijdens werkdagen) voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan ik vertellen over de arbeidsmarkt in Noord-Nederland en kan jij je wensen voor je (nieuwe) baan duidelijk maken.

  • Link naar uw persoonlijke Linkedin profiel, bijvoorbeeld: https://nl.linkedin.com/in/matthijs-van-t-noordende-3ba07066/nl
  • Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van uw inschrijving dan kan dat hier. Dit is uiteraard niet verplicht.
Matthijs Recruitment Consultant

Matthijs van ’t Noordende, Recruitment Consultant ICT

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30