Als informatieanalist heb je inmiddels vast de nodige kennis en werkervaring opgedaan. Laat nu al je talenten in een vacature informatieanalist volledig tot zijn recht komen. Wij zijn op zoek naar slimme informatieanalisten die een neus hebben voor de bedrijfsprocessen en informatieprocessen en de schakel hiervan tussen de organisatie en ICT. Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan binnen de informatieanalyse?


Wat valt er onder informatieanalyse?

Binnen informatieanalyse vallen de volgende functies:

check Architectuur (junior, medior, senior);
check Informatieanalist (+ functioneel ontwerp);
check Tester.

 

Wat biedt Brainconsultant?

Om een openstaande vacature informatieanalist in te vullen, bieden wij je niet alleen interessante opdrachten aan, maar geven je ook goede mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Met een maatwerk ontwikkelingsplan en het aanbieden van vakgerichte trainingen en cursussen, kun je bij Brainconsultant continu werken aan je kennis om je doorgroeimogelijkheden verder te bevorderen. Wij voeren regelmatig beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken met je en proberen je altijd bij opdrachtgevers te plaatsen die precies op zoek zijn naar jouw talenten en mogelijke specialiteiten. Zo kom je bij Brainconsultant volledig tot zijn recht.

Direct inschrijven?

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Schrijf je dan gelijk bij ons in en dan zien wij jou binnenkort graag voor een nader kennismakingsgesprek, zodat wij jouw persoonlijke wensen kunnen bespreken en jij binnenkort een openstaande vacature informatieanalist kunt invullen.

Op zoek naar een baan in de informatieanalyse? Meld je nu aan:

  • Gegevens

  • Bel mij terug

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Ja, ik stem in met het bewaren van mijn gegevens

**De ingevoerde gegevens worden opgeslagen volgens de AVG richtlijnen.
Voor meer informatie over de AVG, ga naar privacyverklaring.

Op zoek naar een ICT stageplek?

Lees meer…


Benieuwd naar de voordelen van een inschrijving?

Lees meer…

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30