Brainconsultant is op zoek naar finance studenten die graag werkervaring willen opdoen in een financiële rol. Ben jij gek op het werken met cijfers? Ben je (bijna) klaar met je studie en wil je graag werkervaring opdoen binnen een Finance afdeling waarin jij het geleerde in praktijk kunt brengen? Dan komen wij graag met je in contact.

Finance studenten gezocht:  WO accountancy & control en HBO accountancy

Heb je bewust gekozen voor het vakgebied Finance en sta je in de startblokken om je kennis in de praktijk te brengen? Brainconsultent heeft goede en warme connecties met een tal van bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe die de ruimte bieden aan finance studenten. Ben je woonachtig in één van deze regio’s en wil je hier gaan werken als (ast.) accountant, (ast.) controller of binnen een andere financiële functie? Voor studenten werk binnen de financiële markt moet je bij ons zijn!

Waarom via Brainconsultant?

checkWij hebben een groot netwerk van bedrijven in de noordelijke regio’s die de ruimte bieden aan jonge finance studenten  die vakgerichte werkervaring willen opdoen;

checkWij hebben goede ingangen bij bedrijven die juist op zoek zijn naar o.a. studenten accountancy en controlling;

checkUitstekende mogelijkheden om door te groeien naar een HBO of WO functie binnen de finance;

check Wij maken de beste match tussen finance studenten en bedrijven, zodat je altijd op de juiste plek zit.

 

Studenten werk voor jou om de juiste werkervaring op doen

Misschien heb je een vakantiebaantje om extra geld te verdienen, maar past dat helemaal niet binnen je vakgebied en wil je veel liever gerichte werkervaring opdoen waar je later de vruchten van kan plukken. Daarmee heb je natuurlijk sneller een volwaardige baan als accountant. Dan biedt Brainconsultant je nu de beste kansen om studie en werkervaring te combineren, ook als je door wil groeien of al afgestudeerd bent. Wij hebben diverse connecties binnen het onderwijs en bemiddelen tussen scholen, studenten en bedrijven om gemotiveerde Finance studenten de beste kansen op werk te bieden.

Ben jij een student accountancy op zoek naar een (bij)baan?

Wil jij graag onze database studenten accountancy in Groningen, Friesland of Drenthe verrijken, dan kun jij je gelijk bij ons aanmelden. Waar mogelijk zoeken wij gelijk een passend bedrijf waar jij vakgerichte werkervaring op kunt doen. Na je aanmelding nemen wij persoonlijk contact met je op en zien we je binnenkort bij ons op kantoor voor een eerste kennismaking.

Naast je studie op zoek naar een financiële baan? Schrijf je dan nu in: 

  • Gegevens

  • Bel mij terug

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Ja, ik stem in met het bewaren van mijn gegevens


**De ingevoerde gegevens worden opgeslagen volgens de AVG richtlijnen.
Voor meer informatie over de AVG, ga naar privacyverklaring.

Volg je geen studie? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures: 

Lees meer…


Benieuwd naar de voordelen van een inschrijving?

Lees meer…

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30