Beschikbare Finance professionals letterlijk in kaart gebracht!

Geschreven door: Marc Ligeon op 30 januari 2018

Velen van jullie weten Brainconsultant al jaren te vinden voor het inhuren van kwalitatief hoogstaand personeel voor een eerlijke prijs. Met behulp van onze slimme technieken en intensieve intake gesprekken brengen wij al tijden in kaart wat een kandidaat kan, wil en over welke kennis deze beschikt. Niets nieuws dus, wat wel nieuw is dat wij onze (vrijwel) direct beschikbare kandidaten nu ook letterlijk in kaart gaan brengen.

Middels onze nieuwe tool, de Brain Search Online (BSO), kunnen onze bestaande klanten gratis bekijken welke Finance professionals wij beschikbaar hebben. Behalve dat onze professionals direct beschikbaar zijn beschikken zij ook nog eens allen over een financiële diploma, zijn zij woonachtig in Groningen/Friesland/Drenthe en is hun meest recente werkervaring niet meer dan zes maanden geleden.

Op het moment van schrijven hebben wij tien Finance Managers / HR Adviseurs van toonaangevende organisaties verspreid over Noord Nederland toegang gegevens tot onze BSO pilot. De komende weken gaan wij samen de gebruikersvriendelijkheid/ features van onze BSO uitgebreid testen en alle schoonheidsfoutjes wegpoetsen. Na afloop van de BSO pilot verwerken wij de feedback van deelnemende organisaties en gaan wij online met de definitieve versie. De BSO zal ten allen tijden  beschikbaar zijn voor maximaal tien klanten. Enkel wanneer een van de huidige deelnemende organisaties niet langer gebruik wil maken van onze BSO selecteren we een nieuwe klant.

De komende weken houden wij je op de hoogte over de voortgang van de pilot. Vandaag  staan er dus zeventig Finance professionals die aan onze strenge eisen voldoen in de BSO, benieuwd hoeveel dat er morgen zijn? Elke werkdag maken wij hier bekend hoeveel kandidaten beschikbaar zijn, houd ons dus goed in de gaten!

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30