Brainconsultant lanceert Brain-Tech

Geschreven door: Joyce Morsink op 3 maart 2016

Brain-Tech: de persoonlijke match tussen techneut en bedrijf

Brain-Tech is het kleine broertje van Brainconsultant en brengt vraag en aanbod samen in de technische sector. Dit gebeurt op alle niveaus in verschillende branches; olie & energie, scheepsbouw, maritiem, offshore, chemie en automotive. Vestigingsmanager Lionell Emanuelson is het gezicht van Brain-Tech. Vanuit zijn ervaring als techneut kan hij zich snel inleven in de opdrachtgever en kandidaat, waardoor hij weet wat er speelt, welke kennis & competenties nodig zijn en aan welke verwachtingen hij kan en moet voldoen.

Dankzij de krachtenbundeling met Brainconsultant bieden we een totaalpakket aan expertise. Door gemakkelijk te schakelen tussen deze disciplines voldoen we niet alleen aan de vraag naar techneuten met brains, maar kunnen we ook voorzien in de behoefte aan Finance en ICT-toptalBrainconsultant lanceert Brain-Techenten. Geen gedoe meer met verschillende uitzendpartijen; opdrachtgevers hebben genoeg aan één contactpersoon!

Benieuwd naar het gezicht achter Brain-Tech of opzoek naar meer informatie? Ga naar de gloednieuwe site!

 

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30