Examens ICT systeembeheer Alfa college

Geschreven door: Marc Ligeon op 20 februari 2018

Examens ICTsysteembeheer

De afgelopen 30 dagen heeft het Alfa-College onze trainingsruimte gehuurd om het examen ICT Systeembeheer af te nemen. Deze ruimte die we ook gebruiken voor de BrainAcademy, is met zijn 125 vierkante meter een ideale ruimte hier voor. Het was voor ons de eerste keer dat we deze ruimte verhuurden. Het is ons en het Alfa College goed bevallen. De volgende keer zijn ze weer van harte welkom! Ben je ook op zoek naar een trainingsruimte of vergaderruimte? Kijk op onze bookingsysteem of jouw datum nog beschikbaar is.

Wat houdt ICT Systeembeheer nou eigenlijk in? Volgens het Alfa-College is het dit:

Informatie moet overal en altijd beschikbaar zijn. Dus zijn computers verbonden met elkaar en met laptops, tablets en mobieltjes. Ook in fabrieken speelt de computer een hoofdrol. Als ICT-beheerder of netwerkbeheerder zorg jij dat mensen optimaal gebruik kunnen maken van hun ICT-hulpmiddelen.

Hoe kwamen wij bij deze samenwerking?

Bij Brainconsultant hebben we al eerder samengewerkt met het Alfa-college d.m.v. bijvoorbeeld het helpen van net geslaagde AO (Applicatie Ontwikkelaar) studenten aan een baan. Op school staan om informatie te geven over het bedrijf en door natuurlijk open te staan als geaccrediteerd stagebedrijf voor meerdere opleidingen. Hierdoor is de samenwerking i.v.m. de examens ICT Systeembeheer ook tot stand gekomen.

Iets voor uw bedrijf?
Mocht u een vacature open hebben staan voor een ICT Systeembeheerder of wilt u meer weten over de opleiding? neem dan contact met ons op en maak een afspraak ( hier zijn natuurlijk geen kosten aan gebonden) stuur uw naam en telefoonnummer naar matthijs@brainconsultant.nl en wij nemen binnen 48 uur contact met u op!

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30