Gerwin Boon is terug

Geschreven door: Joyce Morsink op 3 maart 2016

Terug van weggeweest!

Gerwin Boon is terugPer februari 2016 ben ik weer terug bij Brainconsultant als Sales Support. Sommigen zullen mij wellicht nog kennen, aangezien ik in de periode van september 2013 tot juli 2015 ook werkzaam ben geweest bij Brainconsultant. Het afgelopen half jaar heb ik stage mogen lopen bij de KNVB op de HR afdeling, wat voor mij een erg leerzame en leuke tijd is geweest. Nu mijn stage is afgelopen en ik weer naar Groningen ben verhuisd, ben ik blij dat ik weer terug kan keren bij Brainconsultant in de functie van Sales Support!

Bij Brainconsultant staan de klant en kandidaat centraal. Hier wil ik mij opnieuw volledig voor gaan inzetten. Ik zie er een uitdaging in om aan de vraag van beide partijen te voldoen. Graag wil ik mij de komende tijd bezig houden met het werven van toppers, het up-to-date houden van ons systeem, schrijven van vacatureteksten en het maken van de juiste match tussen de kandidaat en de organisatie.

Ik hoop een steentje bij te kunnen dragen en kijk erg uit naar deze samenwerking met een vrijwel nieuw team!

Benieuwd naar wie er nog meer bij ons werken? Klik hier.

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30