Samenwerkingsverband Snelwebcenter

Geschreven door: Mauro op 30 september 2020

Met trots kunnen wij aankondigen dat we een samenwerking met Snelwebcenter zijn aangegaan! Ondanks het feit dat het natuurlijk een enorme aderlating is geweest, dat ons gewaardeerde collega Silvia ons tijdelijk heeft moeten verlaten wegens haar zwangerschap. Het was lastig om een waardige vervanger te vinden, maar na enkele goede gesprekken met potentiële kandidaten kunnen we toch wel concluderen dat dit zeker is gelukt!
Het was niet makkelijk om iemand of een bedrijf te vinden, welke volledig paste bij onze wensen en behoeftes. Uiteindelijk is onze keuze op Snelwebcenter gevallen. Zij hebben ons laten zien dat zij ons op veel verschillende vlakken ondersteuning kunnen bieden op het gebied van website beheer.
 
We hopen op een fijne en productieve samenwerking!

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30