Samenwerkingsverband Alfa College Applicatie Ontwikkelaar en Brainconsultant

Geschreven door: Mathijs van het Noordende op 31 augustus 2015

Dinsdag 02-09-2015 gratis koffie en taart om samenwerkingsverband Alfa College en Brainconsultant te vieren!

In het kader van het samenwerkingsverband tussen het Alfa College en Brainconsultant zal morgen een college op locatie gegeven worden in de Mediacentrale. Applicatie ontwikkeling studenten van het Alfa College gaan in de Energy Lounge aan de slag met hun schoolopdrachten. Dit gaan zij het resterende jaar elke dinsdagochtend van 09:00 uur tot 12:30 uur in de Engergylounge doen.

Brainconsultant begeleidt de komende jaren de laatstejaars scholieren van de MBO opleiding Applicatie Ontwikkeling via een stage naar een baan.

De scholieren willen graag weten wat hun kansen op de arbeidsmarkt zijn en komen graag in contact met het bedrijfsleven. Brainconsultant nodigt in de nabije toekomst verschillende bedrijven uit om een presentatie te geven over de toekomst van een Applicatie Ontwikkelaar bij hun in de organisatie. Natuurlijk mogen onze buren van de Mediacentrale altijd even langskomen om kennis te maken met de scholieren of gewoon uitleggen wat een applicatie ontwikkelaar bij hun in de organisatie doet.

Voor deze eerste bijeenkomst nodigen de scholieren de medebewoners van de Mediacentrale uit om de eerste dag in de Mediacentrale te vieren.

Zij hebben eigengemaakte cake meegenomen en koffie en thee is beschikbaar.

Uitnodiging Bewoners Mediacentrale

Hebben jullie dus zin in een goed begin van de dag kom dan morgen, dinsdag 02-09-2015, even langs in de Energy Lounge tussen 10:00 uur en 12:30 uur.

We zien jullie graag verschijnen!

Copyright © 2020 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30