Get to know Yoram & Nathan

Geschreven door: Mathijs van het Noordende op 21 februari 2019

Sinds begin deze maand is de gemiddelde leeftijd van ons team flink gezakt dankzij de toevoeging van twee frisse en fruitige developer stagiairs: Yoram Spee & Nathan Frissen. Yoram en Nathan gaan zich de komende maanden binnen Brainconsultant bezighouden met o.a Machine Learning voor onze Brain Search Online. Daarnaast gaan de mannen zich verdiepen in Python en Django als voorbereiding op ons HBO IT Talents Program. Hoe zij de afgelopen weken hebben ervaren lees je hieronder.

“Sinds begin februari loop ik stage bij Brainconsultant voor de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkeling van Alfa-College Boumaboulevard. Mijn eerste week liep voorspoedig, er valt hier veel te leren en er komen zeer uiteenlopende uitdagingen op mijn pad. Daarnaast is de werksfeer professioneel en gezellig. Er is ruimte voor zelfstandig werken en iedereen staat open voor vragen. Het uitzicht op een werkplek en vervolgopleiding, motiveert mij des te meer. Ik kijk er naar uit om veel te gaan leren van jullie de komende tijd.”
– Yoram

“De eerste twee weken stage bij Brainconsultant zitten er alweer op en ik heb meteen al kennis mogen maken met uitdagende nieuwe technologieën en Machine Learning! De sfeer is heel ontspannen en ik heb alle tijd en ruimte om in mijn eigen tempo talen en frameworks zoals Python en Django te leren. Ik kan niet wachten om te werken aan spannende, nieuwe en leerzame projecten die ook zullen dienen als voorzet naar het HBO IT Talents program!”
– Nathan

Copyright © Brainconsultant

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30