[layerslider id=”58″]

Einde Boekjaar – Tijdelijke versterking nodig?

Kunt u hulp gebruiken bij het maken van de jaarrekeningen? Moeten de salarissen nog voor de kerst de deur uit? Jaarafsluiting moet nog worden gemaakt?

In uw ondernemingsbeleid is uw personeel een zeer belangrijke factor,  zo niet de allerbelangrijkste. U moet te allen tijde op hen kunnen rekenen. Dat is zeer zeker het geval met uw financiële  en/of boekhoudkundige medewerkers; afwezigheid van één of meerdere van hen kan bijzonder lastig zijn. In zulke gevallen is het van belang een beroep te kunnen doen op een betrouwbare detacheringsorganisatie.

Vandaar dat wij bij de selectie van medewerkers niet over één nacht ijs gaan. Van tijdelijke krachten verwacht u immers dezelfde kennis en kunde als van uw vaste personeel. Met behulp van ons “Brainmatch” selectiesysteem worden kandidaten uitgebreid geïnterviewd, hun kennis grondig getest en referenties ingewonnen. Pas dan wordt de kandidaat aan u voorgesteld. Dat stelt ons in staat niet alleen voor u de meest geschikte professional te selecteren, maar bovendien een betrouwbare medewerker. Onze kandidaten zijn direct inzetbaar, ook voor korte periodes (vanaf 1 week). 

Om niet voor onaangename verrassingen te staan wat betreft de prijs van onze kandidaten volgt hieronder een overzicht.

Niveau Tarieven ex BTW
Junior €20 – €30 per uur
Medior €30 – €40 per uur
Senior €40 per uur >

U betaalt uiteraard alleen de gewerkte uren. Dus geen onnodige kosten bij ziekte.

Interesse?
Vul onderstaand formulier in, upload eventueel uw vacature en wij nemen binnen 1 uur contact met u op.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Marc Ligeon
Sr. Recruitment Consultant Finance

+31 (6) 23 38 56 98
+31 (50) 211 07 17

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30