• Systeembeheer

  Lees meer...

 • Informatie analyse

  Lees meer...

 • Software ontwikkeling

  Lees meer...

 • Studenten ICT

  Lees meer...

Onze afdeling Sales Support belt en mailt dagelijks met de kandidaten en zorgt er voor dat de gegevens in onze database up-to-date zijn. Daarnaast voert ons werving en selectie bureau in Groningen wekelijks meerdere Social Media campagnes op specifieke doelgroepen, om geschikte kandidaten te werven en te selecteren.

Onze database en netwerk wordt continu aangevuld, zodat wij altijd de juiste kandidaat aan je voor kunnen stellen. Onze Recruitment Consultants maken de “Match”. Ze zijn enthousiast, gedreven en kennen de regionale arbeidsmarkt zeer goed. Elke Recruitment Consultant heeft zijn eigen vakgebied: Finance of ICT.

Daarnaast worden zij getraind op het gebied van Human Resources.

Met onze klantgerichte focus staat ons werving- en selectiebureau altijd voor je klaar om met je te sparren over je arbeidscapaciteitsvraagstukken en personeelsbehoefte.
Wij doen graag dat stapje extra en hechten grote waarde aan onze klantrelaties. Naast de werving en selectie van de juiste kandidaat, houden wij je ook op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van Human Resources.

Onze bemiddelingsvormen

Bij de werving en selectie van onze ICT of Finance professionals, hanteren wij het volgende:

check No Cure No Pay;

check Gespreide betaling op verzoek mogelijk;

check Betalingstermijn 14 dagen;

check Werving en selectie garantie: Indien de kandidaat in de eerste 3 maanden niet aan je wensen voldoet, doen we de bemiddeling gratis over.

Brainconsultant nieuwsbrief

Inschrijven voor het laastse nieuws.

Snel contact

Neem contact met ons op en we reageren snel!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30