Brainconsultant zoekt continu naar bedrijven die graag mbo stagiaires in hun bedrijf de kans bieden om vakgerichte werkervaring op te doen op verschillende gebieden. Indien je bepaalde ICT projecten hebt waarbij ICT studenten een waardevolle aanvulling kunnen zijn en specifieke vakkennis kunnen opdoen, komen we graag met jouw bedrijf in contact.

Waarom via Brainconsultant?

checkHet bedrijfsleven ontdekt steeds meer het belang van ICT stagiaires mbo die graag willen doorontwikkelen. Wij beschikken over een groot netwerk van onderwijsinstituten en ICT studenten die op zoek zijn naar een geschikte ICT stage mbo;

checkWij kunnen stagiaires specifiek op specifieke ICT projecten selecteren, toegespitst op bepaalde specialisaties, zoals ontwikkelaar, programmeur, tester etc.;

checkEen ICT stage mbo wordt zo goed mogelijk afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van je bedrijf;

checkMet behulp van onze BrainAcademy kunnen wij mbo studenten verder opleiden en trainen;

checkWij zijn selectief in het selecteren van gemotiveerde stagiaires die zich verder willen ontwikkelen.

ICT stage mbo binnen een lerende werkomgeving

Natuurlijk willen de studenten de juiste werkervaring opdoen binnen hun ICT stage mbo. Daarom zoeken wij verschillende stageplekken bij diverse bedrijven, die aansluiten op de leergebieden en ontwikkelingspotentieel van onze kandidaten. Of het nu om kortdurende ICT projecten gaat, nieuwe ontwikkelingen binnen je bedrijf die vragen om extra capaciteit van junior ICT studenten of dat je graag bijdraagt aan het opleiden van ICT professionals in het Noorden van het land, wij komen graag met jouw bedrijf in contact.

Je bedrijf aanmelden voor ICT stageplekken op mbo/hbo niveau?

Wil je graag je bedrijf in Groningen, Friesland of Drenthe aanmelden voor ICT stageplekken? Neem dan gelijk contact met ons op, zodat wij je graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Wij kijken met belangstelling uit naar je aanmelding!

 

 

Heb jij een ICT stageplek beschikbaar? Meld je dan hier aan:


**De ingevoerde gegevens worden opgeslagen volgens de AVG richtlijnen.
Voor meer informatie over de AVG, ga naar privacyverklaring.

Copyright © Brainconsultant

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30