Een accountant heeft een onmisbare rol in je bedrijf. Het financieel beleid, de begroting, cashflow, debiteuren en crediteuren, het moet allemaal tot in de puntjes goed verlopen. Daar heb je natuurlijk wel een ervaren en bewezen accountant voor nodig die zijn vak verstaat. Brainconsultant werft en selecteert alleen de beste accountants die bewijzen wat ze kunnen. Jij wilt tenslotte ook weten wat je binnenhaalt.


Waarom via Brainconsultant?

check Wij beschikken over een zeer groot netwerk van Finance professionals in de Noordelijke regio’s;

check Wij screenen onze accountants zorgvuldig op kennis, ervaring, kwaliteit en competenties;

check Bespaar je zelf veel tijd aan zoeken naar een geschikte kandidaat;

check Meerdere mogelijkheden om een goede kandidaat binnen het bedrijf te houden;

check Gebruik kunnen maken van een 24/7 database waarin je zelf ook kandidaten kunt zoeken.

Accountant met de juiste werkervaring

Juist omdat een accountant zo’n belangrijke functie binnen je bedrijf uitoefent, wil je niet over één nacht ijs gaan. Deze kandidaat krijgt toegang tot het financieel hart van je bedrijf, dus wij begrijpen dat je hoge eisen aan je accountant stelt. Onze consultants weten precies aan welke eisen en kwaliteiten een goede accountant moet voldoen, want het is tenslotte ook onze expertise. Bespaar je dus kosten en moeite om de meeste geschikte accountant te vinden als wij je deze veel sneller en goedkoper kunnen aanbieden.

Je vacature accountant aan ons overdragen?

Neem het zekere voor het onzekere en laat ons bewijzen dat wij de experts zijn binnen ons Finance en ICT vakgebied. Juist onze eigen kennis en ervaring maakt het dat wij met oog voor detail die ene accountant kunnen selecteren die exact aan je eisen en behoefte voldoet. Daarbij bespaar je kosten door te kunnen kiezen uit meerdere opties om de kandidaat in huis te halen. Ben je nu wel heel nieuwsgierig geworden? Doe dan gelijk een aanvraag en haal die accountant binnen.

Doe gelijk een aanvraag voor een (Assistent) Accountant en meld je vacature aan:

  • Organisatie gegevens

  • Bel mij terug

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Ik wil meer weten over:

**De ingevoerde gegevens worden opgeslagen volgens de AVG richtlijnen.
Voor meer informatie over de AVG, ga naar privacyverklaring.

Finance student nodig om een vacature in te vullen?

Op zoek naar een accountancy student die op korte termijn het financieel team binnen je bedrijf kan versterken of aanvullen?  Brainconsultant beschikt over leergierige accountancy studenten die graag binnen hun eigen vakgebied werkervaring willen op doen…Lees meer…

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30