Werving en Selectie

Brainconsultant voorziet met werving en selectie bedrijven in Groningen van de beste werknemers op ICT en finance gebied!Wat is werving & selectie?

Werving en selectie is een vorm van werving, waarbij Brainconsultant op zoek is naar kandidaten om vaste functies bij een opdrachtgever in te vullen. Het werk van ons eindigt zodra een kandidaat bij zijn of haar nieuwe werkgever gaat werken.

Werving en selectie is vooral interessant als je op zoek bent naar een vaste baan (bij een bepaald bedrijf) in een specifieke branche, in ons geval finance & it. Werving en selectie is interessant voor organisaties die te weinig tijd of middelen hebben om zelf op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers.


Wie is Brainconsultant?

Brainconsultant is opgericht in het jaar 2010 en is een gespecialiseerd werving en selectiebureau op het gebied van IT & Finance personeel in het hoge noorden. Brainconsultant werkt met een klein team van 3 recruiters en dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we werken voor een selectief aantal opdrachten, krijgen de opdrachtgevers en de IT & Finance professionals de aandacht die ze verdienen en bieden we altijd de kwaliteit die wordt verlangt.


Hoe werkt Brainconsultant?

Ze zeggen: “Niemand houdt van recruiters”. We begrijpen waarom en daarom doen we het anders. De positiviteit die we elke dag ontvangen, moedigt ons aan om zo door te gaan. Geen old-school vooroordelen, alleen gretigheid om dingen te veranderen voor betere, frisse ideeën en een start-up mindset.

We zijn transparant en ondersteunend in onze communicatie; we zijn een klein team van experts die hun kandidaten en hun uitdagingen begrijpen. Waar we het meest om geven, is om een kwaliteitsservice te bieden aan zowel onze kandidaten als klanten en om rekrutering te doen zoals het hoort.

Ons werving & selectieproces is the best practice in de markt. Wij hebben een volledig nieuwe module ontworpen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vinden het belangrijk dat een professional het verschil maakt binnen een organisatie. Daarom maken we voor elke w&s-procedure een op maat gemaakte wervingsstrategie waar jij als werkgever zelf kan kiezen wat je opneemt in het pakket. Zo zorgen we ervoor dat jouw vacature uiteindelijk resulteert in een groei van kwaliteit binnen de organisatie.

Transparantie staat bij ons centraal: jij bepaald wat jij betaald. Hieronder staat onze werving en selectie module waarmee je precies kan zien hoeveel je betaald en waar je voor betaald.

” Brainconsultant voorziet met werving en selectie bedrijven in Groningen van de beste werknemers op ICT en finance gebied!”

– Marc Ligeon

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30