mark

Niveau 4 Applicatie Ontwikkelaar uitproberen?

Vanaf februari volgend jaar heeft Brainconsultant weer Applicatie Ontwikkelaar
(niveau 4) scholieren beschikbaar voor het lopen van een stage. De scholieren moeten een fulltime stage lopen van 20 weken. Tijdens deze 20 weken zijn zij voor een groot gedeelte van de tijd beschikbaar voor opdrachten die u heeft en voor een klein gedeelte bezig met opdrachten vanuit school. Het lopen van deze stage is voor scholieren een prachtige kans om te ervaren hoe het “werken” in het beroep van hun keuze is. Voor u is het een mooie kans om te kijken op welk niveau de niveau 4 scholieren werken en om in te schatten of deze (zodra ze hun diploma hebben) een toevoeging voor uw organisatie kunnen zijn.

Wanneer uw organisatie aan de eisen van het SBB voldoet kunnen deze scholieren ook voor u van toegevoegde waarde zijn! Via het Alfa College beschikt Brainconsultant over een inspecteur van de SBB die voor u een aanvraag kan doen mits u aan de eisen (link) voldoet.

Wilt u meer weten? Onze Recruitment Consultant Matthijs komt graag eens (kosteloos uiteraard) langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Vul voor het maken van een afspraak onderstaand formulier in dan neemt Matthijs direct contact met u op.

De Ontwikkelaars in actie zien? Zie het filmpje hieronder:

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30