Stage Adres

Altijd al willen weten hoe het is om bij een detacheringsbureau te werken? Bij Brainconsultant weten we hoe belangrijk de juiste praktijkervaring is. Dus als je een goed stage adres zoekt, waar je veel kunt leren en prettig kunt samenwerken: neem contact op. Fijn voor nu, goed voor later! Tijdens je stage krijg je ruim de kans om te oefenen met alle taken en vaardigheden die komen kijken bij het werken voor een detacheringsbureau. Als stagiair kruip je in de rol van Junior Sales Assistant en mag je, behoorlijk zelfstandig maar altijd met een ervaren begeleider als steuntje in de rug, de volgende werkzaamheden verrichten:

1) Kandidaten zoeken en werven, bijvoorbeeld op LinkedIn;

2) Vacatures plaatsen op allerlei kanalen;

3) Assisteren bij intakegesprekken van onze Recruitment Consultant;

4) Meedenken bij brainstormsessies;

5) De website onderhouden;

6) Administratieve taken uitvoeren in het CRM-systeem;

7) Meer dingen onder de knie krijgen die voor je opleiding van belang zijn; HRM-ers kunnen bijvoorbeeld een functioneringsgesprek voorbereiden

Daar hoeft het natuurlijk niet bij te blijven; geef je wensen aan – in overleg is een hoop mogelijk. En wie weet kunnen wij ook weer wat van jou leren! Reageer snel op onze vacature-pagina.

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30