[layerslider id=”3″]

Thuis in Noord-Nederland

Ondernemer in het Noorden? Brainconsultant kent als bemiddelaar de weg. Voor sommige dingen vinden we ‘ouderwets’ dichtbij het beste.

Brainconsultant is een organisatie met een sterk regionaal karakter. De focus ligt op de regionale arbeidsmarkt, onze betrokkenheid ligt hier. Veel van onze kennis en ervaring is hier geboren.

Daarom kennen we de plaatselijke bedrijfscultuur ook zo goed en zijn we nog beter in staat om onze opdrachtgevers te helpen aan precies de juiste match.

Oók als die van buiten de regio moet komen, want voor je droombaan verhuizen naar het Noorden, dat is geen straf. Brainconsultant voelt zich Thuis in Noord-Nederland.

Thuis in Noord-Nederland

[layerslider id=”3″]

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30