PHP Developer

, GroningenOver de opdracht
Onze opdrachtgever heeft een prototype applicatie gebouwd waarme ze hebben aangetoond dat hun ideeen echt werken! Nu zoeken zij een developer die handig is met een PHP codebase en ook verantwoordelijkheid kan nemen wat betreft het onderhoud aan dit project. Ingewikkelend business logic gecombineerd met moderne technologieen resulteren in een fantastisch project. De stabiliteit van applicatie heeft te leiden onder de toenemende vraag. De ideale kandidaat voor deze job kan naast de voorgenoemde taken ook nog helpen met het verbeteren van deze stabiliteit.

Functie-eisen
De opdrachtgever haar applicatie draait op:
PHP 7.4
MySQL
PhpMyAdmin
Linux server

Solliciteren?
Heb jij minimaal 3 jaar ervaring met bovengenoemde tools? Solliciteer dan direct via onderstaande knop, we komen graag met je in contact!
Locatie: GRONINGEN


Copyright © Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30