Snelle en Gerichte Detachering

Detachering Groningen | Finance & IT

Of het nu om een kort project gaat of langdurige ondersteuning in Groningen, Friesland, of Drenthe – wij zoeken en vinden de juiste professionals die precies passen bij jouw behoeften. Bij Brainconsultant zorgen we ervoor dat je snel de tijdelijke versterking krijgt die je nodig hebt, zonder gedoe en zonder tijdverlies.

Detachering Groningen

Waarom Brainconsultant De Juiste Keuze Is Voor Detachering

Wanneer je kiest voor detachering via Brainconsultant, kies je voor snelheid, kwaliteit, en flexibiliteit. Hier zijn enkele redenen waarom bedrijven in Noord-Nederland voor ons kiezen:

Lokale Expertise

We kennen de regio en begrijpen de specifieke uitdagingen van bedrijven in Groningen, Friesland, en Drenthe. Onze focus op deze regio betekent dat we snel kunnen schakelen en je de kandidaten kunnen bieden die perfect passen bij jouw organisatiecultuur.

Directe Toegang tot Talent via LinkedIn Recruitment Seat

Met LinkedIn Recruitment Seat hebben we direct toegang tot een enorme pool van hooggekwalificeerde Finance & IT professionals. Dit maakt het mogelijk om efficient kandidaten te vinden die exact voldoen aan de eisen van je project.

Deta-Vast Optie

Onze flexibele detacheringsoplossingen omvatten de mogelijkheid van Deta-Vast, waarbij je na 1040 uur de kandidaat kosteloos kunt overnemen. Dit geeft je de kans om de kandidaat eerst in de praktijk te leren kennen voordat je een vaste verbintenis aangaat.

Stap-voor-Stap naar de Juiste IT of Finance Kandidaat

Zo Werkt Het – Snel en Doeltreffend

Detachering Groningen | Finance & IT

We beginnen met een uitgebreide intake om jouw specifieke behoeften in kaart te brengen. Wat voor type professional heb je nodig? Voor welke duur? Welke vaardigheden zijn cruciaal? We stellen gerichte vragen om precies te begrijpen wat je zoekt.

Met jouw wensen in gedachten, gaan we direct aan de slag met onze LinkedIn Recruitment Seat en onze uitgebreide database versterkt door marketing campagnes. We zoeken naar kandidaten die niet alleen technisch geschikt zijn, maar ook qua persoonlijkheid en werkstijl bij jouw bedrijf passen.

Binnen korte tijd presenteren we je de beste kandidaten die we hebben gevonden. Elk profiel komt met een uitgebreide achtergrondinformatie, zodat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

De kandidaat start op het afgesproken moment bij jouw bedrijf. We blijven betrokken en beschikbaar voor ondersteuning, zodat de samenwerking soepel verloopt.

Week 1 & 2

Week 3 t/m 5

Week 6

Wij vinden die kandidaat

Potentiele kandidaten
200
Beschikbaar
600 +
Voorstellen
0
Perfect Match
1

Veel gestelde vragen

Is detachering niet duurder dan het aannemen van een vaste medewerker?
  • Hoewel detachering op het eerste gezicht duurder lijkt, biedt het flexibiliteit die kosten op de lange termijn kan verlagen. Je betaalt alleen voor de uren die de medewerker werkt, zonder de extra kosten van een vast dienstverband zoals vakantiegeld, pensioenbijdragen, of vergoedingen voor ziekteverzuim.
  • Bovendien heb je de mogelijkheid om de medewerker na 1040 gewerkte uren kosteloos over te nemen, wat het risico minimaliseert als je uiteindelijk besluit de medewerker vast aan te nemen.
  • Detachering biedt de mogelijkheid om een kandidaat eerst goed te leren kennen voordat je een vast dienstverband aangaat. Gedurende de detachering kun je werken aan de integratie van de medewerker in het team, waardoor de binding juist sterker wordt.
  • Daarnaast bieden wij de Deta-Vast optie, waarbij je na de detachering de medewerker kunt overnemen zonder extra kosten, wat zorgt voor continuïteit en langdurige betrokkenheid.
  • Wij besteden veel zorg aan het selecteren van kandidaten die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook goed passen bij de cultuur van jouw bedrijf. Onze uitgebreide inventarisatie in de beginfase helpt ons om een perfecte match te vinden.
  • Daarnaast bieden wij een proefperiode via detachering, waardoor je kunt zien of de medewerker echt goed bij je team past zonder direct een vast contract aan te hoeven bieden.
  • Wij volgen de prestaties van onze gedetacheerde medewerkers nauwlettend en hebben regelmatige evaluatiemomenten. Mocht de medewerker niet voldoen aan de verwachtingen, kunnen we snel schakelen en een andere geschikte kandidaat aanbieden zonder extra kosten.
  • Bovendien heb je de flexibiliteit om de detachering vroegtijdig te beëindigen als de medewerker echt niet voldoet, iets wat bij vaste aanstellingen veel moeilijker is.
  • Door onze uitgebreide database en snelle wervingsprocessen kunnen wij vaak binnen een paar weken de juiste kandidaat vinden en laten starten. Dit is veel sneller dan een volledige wervings- en selectieprocedure, die maanden kan duren.
  • Voor dringende projecten of tijdelijke pieken in werkdruk is detachering daarom een ideale oplossing.
  • Neem direct contact op voor ondersteuning
  • Onze selectieprocessen zijn streng en gericht op het vinden van de beste kandidaten met de juiste kwalificaties en werkervaring. We houden rekening met zowel de harde als de zachte eisen die je stelt.
  • Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de medewerker eerst via detachering te leren kennen, waarbij je zelf kunt beoordelen of de medewerker aan je verwachtingen voldoet voordat je een langetermijnverplichting aangaat.

Geen Tijd Te Verliezen

Heb je tijdelijk personeel nodig en geen tijd om de juiste kandidaat te zoeken? Laat ons het zware werk doen. Neem vandaag nog contact op, en ontdek hoe snel we je kunnen helpen.