De Essentie van
HR-Zorgeloosheid

HR Advies | Groningen

Behoefte aan een betrouwbare HR-partner die altijd voor je klaarstaat? Met onze HR-abonnementen profiteer je van continue ondersteuning en advies, speciaal afgestemd op de behoeften van jouw organisatie in Noord-Nederland.

HR advies Groningen

Frustraties &
HR-Zorgen

Je HR-afdeling is overbelast of je hebt er geen, de regelgeving verandert voortdurend, en elke keer als er een HR-vraagstuk opduikt, kost het je onnodig veel tijd en energie om het op te lossen. Je wil dat alles soepel verloopt, maar zonder de juiste ondersteuning kan HR een mijnenveld zijn. Wat als je een ervaren partner had die altijd klaarstaat om je HR-uitdagingen direct op te lossen?

HR Advies

De Voordelen van Onze
HR-Abonnementen

HR-Expertise Die Altijd Voor Je Klaarstaat

Met een HR-abonnement van Brainconsultant hoef je je geen zorgen meer te maken over personeelskwesties. Of het nu gaat om strategisch HR-advies, naleving van arbeidswetgeving, of dagelijkse HR-vraagstukken – wij staan voor je klaar. Je krijgt toegang tot onze uitgebreide expertise, zonder dat je een fulltime HR-professional hoeft aan te nemen. Onze HR-abonnementen zijn flexibel, schaalbaar en afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

HR Advies | Groningen

Met ons HR-abonnement heb je altijd een ervaren HR-professional binnen handbereik, die je kan adviseren over elke uitdaging, van complexe juridische kwesties tot personeelsbeheer.

Wet- en regelgeving verandert constant. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoet aan de laatste regels, zodat je geen boetes of juridische problemen hoeft te vrezen

Een HR-abonnement biedt je alle voordelen van een in-house HR-afdeling, zonder de hoge kosten. Bovendien zijn onze abonnementen flexibel en passen we ze aan naarmate je bedrijf groeit of verandert

Moet je snel een vacature invullen? Met onze LinkedIn Recruitment Seat kunnen we gericht en snel talentvolle kandidaten vinden, specifiek voor jouw organisatie.

Waarom Brainconsultant De Juiste Keuze Is Voor HR-Abonnementen

Bij Brainconsultant geloven we dat goed HR-beheer de ruggengraat is van een succesvol bedrijf. Onze HR-abonnementen bieden je de continuïteit en zekerheid die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, zonder zorgen over personeelskwesties. Hier is waarom bedrijven in Noord-Nederland voor ons kiezen:

Persoonlijke Aandacht

Bij ons ben je geen nummer. We kennen je organisatie, je team, en je uitdagingen. Hierdoor kunnen we snel en effectief reageren op jouw specifieke HR-behoeften.

Proactief Advies

We wachten niet tot er problemen ontstaan. Met ons HR-abonnement krijg je proactief advies en ondersteuning, zodat je problemen kunt voorkomen voordat ze escaleren.

Schaalbaar

Of je nu een klein MKB-bedrijf bent of een grotere organisatie, ons HR-abonnement groeit met je mee. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij je budget en behoeften.

Hoe Ons HR-Abonnement Werkt

Hoe We Jouw HR Ondersteunen – Stap Voor Stap

We beginnen met een diepgaande intake om jouw organisatie, uitdagingen en behoeften te begrijpen. We analyseren je huidige HR-processen en identificeren waar wij de meeste waarde kunnen toevoegen.

Op basis van de intake stellen we een maatwerk HR-abonnement samen dat perfect aansluit op jouw organisatie. We bespreken de werkzaamheden die we zullen uitvoeren, de frequentie van ons contact, en eventuele aanvullende diensten die je nodig hebt.

Zodra het abonnement van start gaat, ben je verzekerd van continue HR-ondersteuning. Of het nu gaat om dagelijkse HR-vragen, het updaten van beleidsdocumenten, of begeleiding bij complexe juridische kwesties – wij staan voor je klaar.

Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste ondersteuning krijgt, evalueren we regelmatig de voortgang en passen we het abonnement aan waar nodig. Zo blijf je verzekerd van de meest relevante en effectieve HR-ondersteuning.

Onze HR-Abonnementen

welke optie past het beste bij jouw organisatie?

Instap

€300,-

Meest gekozen

€600,-

Totaal ontzorgd

€1.750,-

Aantal uren HR-ondersteuning per maand

4 uur

8 uur

16 uur

Opstellen en updaten van arbeidsovereenkomsten

Begeleiding bij ziekteverzuim

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Werving en Selectie vacatures

Personeelshandboek opstellen

Huisregels opstellen

Sanctiebeleid en officiële waarschuwing

Stroomlijnen diverse verlofregelingen

Ontslagbegeleiding bij medewerkers

Reguliere updates over HR-wetgeving

Instap

€300

Aantal uren HR-ondersteuning per maand

4 uur

Meest Gekozen

€600

Aantal uren HR-ondersteuning

8 uur

Totaal ontzorgd

€1.750

Aantal uren HR-ondersteuning

16 uur

Succesverhalen Van Onze Klanten

Stap In Een Zorgeloze HR-Toekomst

Klaar Voor Continuïteit en Rust?

Met een HR-abonnement van Brainconsultant kun je erop vertrouwen dat je HR-zaken altijd op orde zijn. Laat ons de complexiteit van HR voor je beheren, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we je kunnen helpen.