Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

HBO IT Talent program volgen bij Brainconsultant


HBO IT Talent Program

Het is bekend dat er een groot tekort aan hoogopgeleide developers zijn. Wij van Brainconsultant hebben het HBO IT Talents program als oplossing ontwikkeld. In het HBO IT Talent program worden recent afgestudeerde mbo Niveau 4 Applicatie Ontwikkelaars middels een duaal traject opgeleid tot hbo Software Engineers.

Per 11 september is onze vierde deelnemer van het IT Talent program gestart: Mark Vergunst. Mark Vergunst zal zichzelf hieronder in het kort introduceren.

‘’Mijn naam is Mark Vergunst. Momenteel doe ik de opleiding Applicatie- en media ontwikkelaar. Ik zit in mijn laatste schooljaar. Omdat ik voorliep op alle klasgenoten mocht ik als proefpersoon beginnen aan het IT talents program bij Brainconsultant. Ik ga hier aan het werk als developer. Buiten werktijden stap ik graag even op de motor om uit te waaien mits het mooi weer is natuurlijk. ‘’

Ook Mark zal dus voor u klaar staan! Wij kijken uit naar de komende periode en wensen hem veel plezier en succes. Bent u benieuwd of ons HBO IT Talent program ook voor uw organisatie kan zijn? Bel of mail ons dan, we staan u graag te woord.

Vond je dit een interessant artikel en wil je meer weten? Neem contact met ons op en we zullen je alle ins-en outs erover vertellen! Ons persoonlijk spreken? Dat kan ook! Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: HBO IT Talents program volgen bij Brainconsultant