Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

”Ik zoek werk”: Laat Brainconsultant jou carrière boosten

Artikel over: ”Ik zoek werk”: Laat Brainconsultant jou carrière boosten

Ben je momenteel op zoek naar werk en weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, Brainconsultant staat voor je klaar! We begrijpen dat het vinden van een baan een uitdagend proces kan zijn, maar met onze expertise en uitgebreide netwerk kunnen we je helpen jouw droombaan te vinden. Om te zorgen dat jij weet wat je kan verwachten, hebben wij het proces in kaart gebracht.

Ik zoek werk

Vanaf het moment dat jij werk zoekt, kan je je inschrijven bij een uitzendbureau. Als je ervoor kiest om je in te schrijven bij Brainconsultant, dan ziet het proces er als volgt uit:

  1. Je schrijft je in via een inschrijfformulier op onze website of je solliciteert via een vacature. Wij verwerken vervolgens jouw gegevens in onze database. Hiervoor krijg je een mailtje met daarin een AVG-toestemming, of wij jouw gegevens mogen bewaren.
  2. We nemen contact met je op om kennis met je te maken en een gesprek in te plannen.
  3. Vervolgens wordt je uitgenodigd voor een intake gesprek. In het geval van een sollicitatie beoordelen wij aan de hand van het gesprek of je past bij de functie waarvoor je hebt gesolliciteerd. Heb je je vrijblijvend ingeschreven? Dan nodigen we je uit voor een gesprek om te kijken welke vacature bij jou past.
  4. Wij dragen je voor bij de opdrachtgever van het bedrijf waar een passende functie beschikbaar is en die besluit of er een intakegesprek ingepland wordt.
  5. Aan de hand van dat gesprek vindt er nog een gesprek plaats. Daarna wordt er door de opdrachtgever besloten of jij de functie kan vervullen.

Na de selectie van de ideale kandidaat bieden wij ondersteuning tijdens de onboardingfase om ervoor te zorgen dat de overgang soepel verloopt.

Schrijf je in!

Wil je je graag inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaande inschrijfformulier! Je kan ook een kijkje nemen op onze vacaturepagina en zelf gelijk solliciteren. Laat Brainconsultant jouw carrière boosten door je bij ons in te schrijven!

Artikel over: ”Ik zoek werk”: Laat Brainconsultant jou carrière boosten
Auteur: Morris van Santen

Wil je ons graag spreken? Neem gerust contact met ons op via 050-2110717 of info@brainconsultant.nl. We maken graag kennis met je!

Neem ook een kijkje op de website van onze partners:
HBO IT Talents | ICT
MCPHoreca | Horeca