Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Open dagen Alfa-College Boumaboulevard 25 en 26 januari 2019

Open dagen Alfa-College

“Ben je aan het twijfelen en denk je de Applicatie -en media ontwikkelaar opleiding te willen volgen? Kom dan vooral dit weekend even langs bij het Alfa-College Boumaboulevard en stel je vragen aan het Brain-Team!”

Je kent het wel: Net klaar met je opleiding en je moet gaan kiezen welke vervolgopleiding je gaat doen. Om deze keuze wat makkelijker te maken zijn er de open dagen Alfa-College en die beginnen vanaf vrijdag!

Ben je nou zelf al druk aan het nadenken over wat voor opleiding je moet kiezen of heb je iemand in de familie of kennissenkring die op dit moment met de keuze stress rondloopt? Lees dan vooral even de volgende informatie.

Opleiding Applicatie -en media ontwikkelaar

Wij als Brainconsultant willen graag een handje helpen om de keuze makkelijker te maken.

Daarom staan we aanstaande vrijdag en zaterdag bij het Alfa-College Boumaboulevard om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Bij Brainconsultant kunnen studenten Applicatie en media ontwikkelaar stagelopen of via een BBL-traject bij één van onze opdrachtgevers aan het werk. Een leuke manier om studie en praktijkervaring met elkaar te combineren in een betaalde baan. Mocht dat laatste je aanspreken? Vraag dan ook naar ons HBO IT Talents Program. In dit programma ga je na het behalen van je studie een duale HBO ICT opleiding volgen. Daarnaast ga je 4 dagen aan het werk via Brainconsultant. Je studie wordt betaald en je ontvangt een goed salaris.

Op de open dagen Alfa-College zijn er studenten aanwezig die bij Brainconsultant stage / BBL lopen of deelnemen aan het HBO IT Talents program. Dit is je kans te vragen wat zij ervan vinden!

We zien je graag aanstaande vrijdag 25-01-19 tussen 16:00 en 20:30 of aanstaande zaterdag  26-01-19 tussen 10:00 en 14:00.

Tot dan!