Als aanstormend talent wil jij een ICT stage waarin je veel kennis en werkervaring kunt opdoen bij een bedrijf in de noordelijke regio’s? Brainconsultant heeft met haar groot netwerk van bedrijven diverse ingangen om jou een gewilde stageplek aan te bieden, binnen een leerzame werkomgeving waarin jij je eerste werkervaring op kunt doen.

ICT stage mbo niveau

Heb je bewust gekozen voor het vakgebied ICT en sta je te trappelen om binnen een voor jou interessant bedrijf je ICT stage in te vullen? Brainconsultant is gespecialiseerd in ICT en Finance en wil graag bemiddelen om jou de juiste werkervaring te laten opdoen. Wij richten ons hierbij op de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Woon je in deze regio’s en zoek je op korte termijn een ICT stage mbo, dan moet je zeker met ons kennis maken. Wij kunnen je verder helpen aan een goede stageplek.

Waarom via Brainconsultant?

check Wij hebben een groot netwerk in de noordelijke regio’s van bedrijven die de ruimte bieden aan jonge ICT talenten die graag verder willen leren en werkervaring willen opdoen;

check Wij hebben sneller en meer ingangen bij bedrijven die altijd ruimte bieden voor aankomende ICT professionals;

check Je mogelijkheden voor een baan naar je wensen wordt veel groter met de juiste werkervaring die past bij je toekomstperspectieven;

check Wij proberen een zo goed mogelijke match te maken tussen stagiaires en bedrijven, zodat je altijd op de juiste plek zit.

De juiste werkervaring op doen

Natuurlijk wil je de juiste werkervaring op doen binnen je ICT stage. Daarom zoeken wij speciaal een stageplek waar je mogelijk op een afdeling komt die aansluit op je leergebieden en ontwikkelingspotentieel. Wil je graag alles weten over software ontwikkeling of wil je je technische knobbel als programmeur inzetten? Daar houden wij bij het vinden van je stageplek al rekening mee. Zeg nou zelf, het is toch veel leuker om direct de juiste werkervaring op te doen binnen je eigen vakgebied?

In aanmerking komen voor een ICT stage?

Wil je graag in aanmerking komen voor een ICT stage in Groningen, Friesland of Drenthe, dan kun jij je gelijk bij ons aanmelden en krijg je van ons een e-mail met alle dingen die wij van je willen weten. Update dus nog even je CV, de gegevens van je opleiding en dergelijke en dan gaan we gelijk ons best voor je doen.

Ben jij op zoek naar een ICT stage op mbo-niveau? Meld je dan nu aan:

  • Gegevens

  • Bel mij terug

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Ja, ik stem in met het bewaren van mijn gegevens


**De ingevoerde gegevens worden opgeslagen volgens de AVG richtlijnen.
Voor meer informatie over de AVG, ga naar privacyverklaring.

Niet op zoek naar een stage? Bekijk onze vacatures!

Lees meer….


Benieuwd naar de voordelen van een inschrijving?

Lees meer…

 

Copyright © Brainconsultant

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30