Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Finance: Tekort in financieel personeel? Wij zijn de oplossing

Artikel over: Finance: Tekort in financieel personeel? Wij zijn de oplossing

In de huidige zakelijke omgeving worden organisaties geconfronteerd met een groeiend probleem: een tekort aan gekwalificeerd financieel personeel. Het vinden en behouden van talentvolle financiële professionals wordt steeds uitdagender en heeft gevolgen voor de financiële gezondheid en groei van organisaties.

Waar komt het probleem vandaan?

Het tekort aan financieel personeel wordt in verschillende sectoren en regio’s steeds nijpender. Er zijn verschillende dingen die bijdragen aan dit probleem:

Toenemende vraag: Met de groeiende complexiteit van financiële markten en regelgeving, hebben organisaties steeds meer behoefte aan hooggekwalificeerd financieel personeel. Ze hebben professionals nodig die kunnen omgaan met geavanceerde financiële analyses.

Veranderende vaardigheidseisen: De verandering in de technologie en digitalisering heeft geleid tot nieuwe vereisten voor financieel personeel. Naast traditionele financiële expertise hebben organisaties behoefte aan professionals met kennis van gegevensanalyse, datamanagement, informatietechnologie en cybersecurity.

Concurrentie van andere industrieën: Financiële professionals hebben nu meer loopbaanopties dan ooit tevoren. Ze worden aangetrokken door andere sectoren, zoals technologie en consultancy, die aantrekkelijkere beloningen en groeimogelijkheden bieden.

Oplossing: onze Finance vacatures

De oplossing is simpel. Bij ons kunnen zowel opdrachtgevers als kandidaten terecht. Voor opdrachtgevers hebben wij een database met kandidaten die beschikken over de nodige financiële vaardigheden. Zit de juiste er toch niet tussen? Dan zoeken wij via onze LinkedIn recruiter Seat naar de geschikte kandidaat! Andersom hebben wij een breed netwerk van bedrijven en organisaties, waar kandidaten aan de slag kunnen in een nieuwe functie.

Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina en wellicht zit er iets tussen!


Auteur: Morris van Santen
Artikel over: Finance: Tekort in financieel personeel? Wij zijn de oplossing

Heb je een vraag over dit artikel of wil je ons om een andere reden spreken? neem gerust contact met ons op via 050 211 0717 of info@brainconsultant.nl. We maken graag kennis met je!

Neem een kijkje op de website van onze partners:
HBO IT Talents | ICT
MCPHoreca | Horeca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *