Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Een groene bal voor de toekomst 

Een tijdje geleden lanceerde FC Groningen de Word Groter-bal. ‘De Trots van het Noorden’ organiseerde samen met clubicoon Arjen Robben een actie om maar liefst 5.000 unieke groene voetballen cadeau te doen aan kinderen in onze regio. De actie staat voor het stimuleren van beweging bij kinderen, elk kind zou immers de mogelijkheid moeten hebben om lekker een balletje te trappen.  

Het idee van de groene bal

FC Groningen hoopt dat de bal voornamelijk terecht komt bij kinderen die opgroeien in armoede, zodat we ook aan hun fysieke en mentale ontwikkeling bij kunnen dragen. Op deze manier draagt de groene bal bij aan hun toekomst. Sponsorrelaties van de club kregen een zak met vijf groene ballen uitgereikt met de vraag om deze weg te geven aan kinderen zonder bal. Als trots sponsor staat Brainconsultant volkomen achter deze actie.  

Arjen Robben

Arjen Robben heeft als ambassadeur van dit project ook een boodschap op de bal gezet, deze luidt: “Zorg dat je sterker en beter wordt door alles uit jezelf te halen.” Deze boodschap staat ook symbool voor de gedachtegang die Brainconsultant met FC Groningen deelt.  

Brainconsultant groeit door

Als bureau voor Werving & Selectie is het ons doel om kandidaat én opdrachtgever te laten uitblinken. Om dit te bewerkstelligen zijn wij continu bezig alles uit onze kandidaten te halen en tegelijkertijd zelf hierin sterker en beter te worden. De groene bal staat voor groei en samen met de jeugd uit onze regio groeit Brainconsultant door! 


Vond je dit een interessant artikel en wil je meer weten over de marketingtrends in de financiële dienstverlening? Neem contact met ons op en we zullen je alle ins-en outs erover vertellen! Ons persoonlijk spreken? Dat kan ook! Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Meer over ‘de Word Groter-bal’ weten? Klik hier!

Benieuwd naar andere gerelateerde artikelen, neem een kijkje op onze nieuws pagina!

Auteur: Kyran

Neem ook een kijkje op onze socials: