Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Nieuwe Website: een boost voor Brainconsultant

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze website aan het vernieuwen zijn om onze klanten een nog betere ervaring te bieden. Al een tijdje waren we niet tevreden, daarom hebben besloten om daar wat aan te gaan doen! Binnenkort kunt je genieten van een frisse, moderne look en verbeterde functionaliteiten.

Nieuwe website: wat kan je verwachten?

Wat kun je straks verwachten van onze nieuwe website als hij klaar is:

  1. Verbeterde Navigatie: We hebben de structuur vereenvoudigd, zodat u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Met interne linkjes kun je straks op een makkelijke en snelle manier van pagina naar pagina hoppen.Ook met de vernieuwde header is het straks nog makkelijker om tussen pagina’s te navigeren.
  2. Snellere Laadtijden: Hoewel onze huidige website ook snel laadt, kan het altijd nog beter. Hij zal nog veel sneller laden, waardoor u snel toegang heeft tot de informatie die u nodig heeft en zo nog sneller de juiste baan kan vinden.
  3. Interactieve Elementen: We voegen interactieve functies toe, zoals een visuele route beschrijving naar ons kantoor.
  4. Nieuwe vacaturepagina: Misschien wel één van de belangrijkste pagina’s is onze vacaturepagina. Deze komt er straks ook helemaal op en top uit te zien, zodat het voor jou in één oogopslag duidelijk is voor welke vacature je solliciteert.

Wat verwacht jij?

Omdat wij bij Brainconsultant de mening en input van onze klanten erg waarderen, vragen wij ons af of jij nog iets hebt wat er mist op de huidige website en wat er zeker niet kan missen op de website. Heb je een idee of suggestie? Laat het hieronder weten. Alvast bedankt namens het team van Brainconsultant!


Auteur: Morris van Santen
Artikel over: Nieuwe Website: een boost voor Brainconsultant
Benieuwd naar andere artikelen? Ga naar onze nieuwspagina!

Heb je een vraag over dit artikel of wil je ons om een andere reden spreken? neem gerust contact met ons op via 050 211 0717 of info@brainconsultant.nl. We maken graag kennis met je!

Neem een kijkje op de website van onze partners:
HBO IT Talents | ICT
MCPHoreca | Horeca