Donitas grijpt de macht

Geschreven door: Marc Ligeon op 2 november 2015

 Donitas grijpt de macht!

Als 2 jaren sponsoren wij de studenten volleybalvereniging Donitas met veel plezier. Wij waren dan ook heel erg blij dat we dit artikel van maandag 02-11-2015 in het Dagblad van het Noorden tegenkwamen.

Donitas grijpt de macht - Brainconsultant

 

 

 

 

 

Dit jaar sponsoren wij samen met Van de Weering Fysiotherapie, Heren 1 en Dames 2. Beide teams doen het bijzonder goed en staan in de top van hun klassement. Heren 1 had na het verlies van Lycurgers nog wat goed te maken. Voor de wedstrijd had Marc Ligeon, Directeur Brainconsultant bij winst 2 kratten bier beloofd aan de heren beloofd. Zaterdag na de wedstrijd kreeg hij meteen van Bert Bouwens het bericht dat de kratten bier veilig zijn.

Gefeliciteerd Mannen en ook de Dames!

Ps. De kratten liggen bij de volgende uitwedstrijd achter in de auto.

Donitas Grijpt de macht - Brainconsultant

Dames 2 Donitas – Brainconsultant

 

 

 

 

 

 

 

Donitas grijpt de macht (2) - Brainconsultant

Heren 1 Donitas – Brainconsultant

 Donitas

 

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30