HBO IT Talents program volgen bij Brainconsultant

Geschreven door: Dorien Van der Gugten op 20 september 2018

Het is bekend dat er een groot tekort aan hoogopgeleide developers zijn. Wij van Brainconsultant hebben het HBO IT Talents program als oplossing ontwikkeld. In het HBO IT Talent program worden recent afgestudeerde mbo Niveau 4 Applicatie Ontwikkelaars middels een duaal traject opgeleid tot hbo Software Engineers.

Per 11 september is onze vierde deelnemer van het IT Talent program gestart: Mark Vergunst. Mark Vergunst zal zichzelf hieronder in het kort introduceren.

‘’Mijn naam is Mark Vergunst. Momenteel doe ik de opleiding Applicatie- en media ontwikkelaar. Ik zit in mijn laatste schooljaar. Omdat ik voorliep op alle klasgenoten mocht ik als proefpersoon beginnen aan het IT talents program bij Brainconsultant. Ik ga hier aan het werk als developer. Buiten werktijden stap ik graag even op de motor om uit te waaien mits het mooi weer is natuurlijk. ‘’

Ook Mark zal dus voor u klaar staan! Wij kijken uit naar de komende periode en wensen hem veel plezier en succes. Bent u benieuwd of ons HBO IT Talent program ook voor uw organisatie kan zijn? Bel of mail ons dan, we staan u graag te woord.

Telefoon: +31 (50) 211 07 17
Mail: info@brainconsultant.nl


Copyright © Brainconsultant

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30