Maak kennis met onze nieuwe stagiaires!

Geschreven door: Marc Ligeon op 9 januari 2018

V.l.n.r. Olaf, Yorick en Robin V.l.n.r. Olaf, Yorick en Robin

Hierbij onze drie nieuwe stagiaires die per 8 januari zijn gestart en hier 10 weken stage gaan lopen. Lees hieronder een korte introductie van Olaf, Yorick en Robin.

“Mijn naam is Olaf Pomp, ben 18 jaar oud, woon in Bedum ik werk bij de slager en als bezorger bij de pizzeria in Bedum. Momenteel zit ik in mijn 2e leerjaar van de opleiding Junior Accountmanagement aan het Alfa College te Groningen.
De komende 10 week loop ik stage bij Brainconsultant.” 


“Ik ben Yorick Schoel, 18 jaar en ik ben Stagiair bij Brainconsultant. Ik volg de opleiding (Junior) Accountmanager aan het Alfa College in Groningen. Wat ik ga doen bij Brainconsultant is: klantcontact houden, in het CRM-systeem werken en offertes opstellen.”


“Mijn naam is Robin Martini en ik ben 17 jaar oud.
Ik woon in Bedum en ik werk bij de action als bijbaantje. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness als hobby. Ik kom hier stage lopen voor een periode van 8-1-2018 tot 23-03-2018, Dit doe ik voor de opleiding Junior Accountmanager. Ik volg deze opleiding op het Alfa college Boumaboulevard en ik zit nu in mijn 2e jaar.” 

Wellicht krijg je één van onze stagiaires de komende weken aan de lijn! Wij kijken uit naar deze stageperiode en wensen ze veel succes de komende weken.

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30