Nieuwe medewerker: Roy Venema!

Geschreven door: Gerwin Boon op 3 mei 2016

Roy Venema

Nieuwe uitdaging!

Roy Venema - BrainconsultantPer mei 2016 begin ik als Coördinator Sales Support bij Brainconsultant. Helemaal nieuw in de uitzendbranche ben ik niet, maar kijkende naar de functie is dit een nieuwe uitdaging.

Als intercedent tijdens een eerdere werkervaring ben ik mij bewust geworden van het belang van de backoffice in deze zaken. Bij Brainconsultant zal ik mij voornamelijk bezig houden met het coördineren van de administratieve taken en het ondersteunen van de Recruitment Consultants. Wat mij aanspreekt bij Brainconsultant, is dat klant en kandidaat centraal staan. Ik zal mij hier uiteraard in mengen om beide partijen te kunnen voorzien van de wensen die zij hebben.

Ik heb er zin in en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen.

Benieuwd naar wie er nog meer bij ons werken? Klik hier.

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30