Workshop brainconsultant-ProMemorie

Geschreven door: Silvia op 15 maart 2018

Op dinsdag 6 maart zijn wij naar het Symposium van ProMemorie geweest in Hanze Plaza. Hier waren wij met nog een aantal andere bedrijven uitgenodigd om een workshop te houden. De andere bedrijven die hier ook aanwezig waren zijn: HTG, Oldenburg Bonsèl & Associates, VRC, CP-FM, GasTerra, KLM en USG Finance.

Wat is ProMemorie?

ProMemorie is een studievereniging voor accountancy en Controlling studenten die studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het doel van ProMemorie is een netwerk te creëren tussen de student, de universiteit en het bedrijfsleven. ProMemorie telt nu ongveer 450 leden waarvan 50 zich actief inzetten om activiteiten te organiseren zoals het symposium.

Workshop

Deze dag is bedoeld om studenten in de gelegenheid te brengen om inzicht te krijgen in het vakgebied controlling en in contact te komen met partijen uit het bedrijfsleven. Wij hebben hier een workshop gegeven in het kader van eerste indrukken en competenties.

Voor meer informatie over het symposium kunt u naar de website van ProMemorie: studieverenigingpm.com

Lees ook de artikelen:

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30