Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Onze nieuwe aanwinsten

Onze nieuwe aanwinst!

Via dit nieuwsbericht introduceren zij zichzelf aan jullie.

Ik ben Erik Meijer, 22 jaar en geboren en getogen in de stad Groningen. Ik ben tweedejaars student Human Resource Management aan de Hanzehogeschool Groningen university of Applied Sciences. Vanaf de maand september is mijn stage bij Brainconsultant voor circa 5 maanden van start gegaan. Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk taken op de afdeling Sales Support zijn. Echter, om zoveel mogelijk te leren zal ik met alle aspecten van Recruitment Consultant in aanraking komen. Dit houdt in dat ik niet alleen de administratieve taken zal verrichten en de database van Brainconsultant up to date moet houden, maar ook de zoektocht naar kandidaten, organisaties en intakegesprekken voer.

Ik hoop veel van mijn stage te leren op het gebied van Recruitment en alle facetten die hierbij komen kijken. Maar niet alleen wil ik veel leren van mijn stage, ik wil ook een aanwinst zijn voor het bedrijf. Waardoor Brainconsultant ook mijn meerwaarde gaat ervaren. Dit wil ik gaan doen door meerdere onderzoeken te starten en verschillende bedrijfsanalyses op te stellen waar vervolgens een plan van aanpak uit voortkomt om de bedrijfsprocessen te bevorderen.

Onze tweede nieuwe aanwinst!

nieuwe aanwinst

Ik ben Joyce Morsink, 22 jaar en kom oorspronkelijk uit (Overijssel). Na een half jaar in Gent gestudeerd te hebben, ben ik terug in Groningen. Sinds 1 november ben ik in dienst bij Brainconsultant. Nu zijn jullie vast geïnteresseerd in de vraag hoe ik hier gekomen ben? In september ben ik begonnen met de Master Human Resource Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en miste hierin een stukje praktijkervaring. Het leek mij namelijk leerzaam om naast mijn studie al ervaring op te doen in mijn toekomstige werkveld. Gelukkig was Marc enthousiast en kon ik aan de slag!

Bij Brainconsultant zal ik, samen met mijn collega’s, de functie van Sales Support vervullen. Sales Support wordt vaak uitgedaagd, waardoor wij naast onze reguliere taken, ook grotendeels eigen verantwoordelijkheden hebben. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met het opzetten van dé nieuwsbrief. Al zo’n vervelende enquête in uw mailbox ontvangen? Dat was ik!

Ik hoop dat het een leerzame ervaring zal zijn en een bijdrage kan leveren aan Brainconsultant. Wie weet ziet of hoort u mij binnenkort, ik kijk ernaar uit!

Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Onze nieuwe aanwinsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *