Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Stage lopen bij Brainconsultant Dorien van der Gugten

Stage

Get to know Dorien! Dinsdag, 4-09-2018 is Dorien bij Brainconsultant begonnen. Hieronder stelt Dorien zichzelf in het kort voor en vertelt ze wat hier de komende stage periode komt doen.

Wie is Dorien?

‘’Mijn naam is Dorien van der Gugten, Ik kom uit Oldehove en ik werk bij Bakkerij Smit. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden zoals shoppen en stappen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding Medewerker Marketing en Communicatie aan het Alfa-College.

Wat gaat ze doen?

De komende 10 weken ga ik bij Brainconsultant aan het werk als marketeer. Voor mijn schoolopdrachten is het de bedoeling dat ik een marktonderzoek ga uitvoeren. Ook zal ik mij tijdens mijn stage bezig houden met social media en met het schrijven van teksten. Aangezien dit mijn laatste jaar is, voer ik mijn proeve van bekwaamheid hier ook uit. Ik kijk erg uit naar mijn stageperiode bij Brainconsultant en hoop dat ik hier veel kan leren.’’

Ook Dorien zal dus voor u klaar staan. Wellicht krijgt u haar wel eens aan de lijn! Wij kijken in ieder geval uit naar de komende periode en wensen Dorien veel plezier en succes!

Vond je dit een interessant artikel en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!