Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Tom Hidding terug van weggeweest!

Tom Hidding

Tom Hidding

Na een half jaar in Curaçao stage te hebben gelopen, is Tom terug! Wat heeft hij geleerd?

Tom Hidding: Mijn eerste stage ben ik blijven hangen bij Brainconsultant, omdat het mij zo goed beviel. Maar net als mijn collega Gerwin Boon, heb ik ook een tweede stage moeten volgen. Mijn wens was om dit in het buitenland te doen. Na een korte zoektocht kwam ik uit bij een stage op Curaçao bij Kooyman BV.

Kooyman BV is een home & hardware store met winkels op verschillende Caribische eilanden. Dit sprak mij erg aan, niet alleen vanwege het feit dat het een prachtig eiland is, maar ook omdat ik daar familie heb wonen. Daarnaast bood de stageplek ook de juiste uitdagingen voor mij. Mijn stage opdracht bestond uit een aantal onderdelen, al deze onderdelen waren allemaal gelinkt aan E-learning (het volgen en aanbieden van online lessen/training). Dit sloot goed aan bij de studie die ik volg, namelijk Human Resource Management. Het eerste onderdeel was het onderzoeken van de platform mogelijkheden om de e-learn trainingen aan te bieden.

Daarnaast heb ik onderzocht op welke manier de e-learn trainingen het beste ontwikkeld konden worden. Naast deze onderzoeken draaide ik mee op de HRM afdeling waar ik veel heb geleerd. Als onderdeel van de HRM afdeling bij een organisatie die op verschillende Caribische eilanden actief is, merk je pas met hoeveel verschillende aspecten de HRM afdeling zich bezig houdt.

De ervaring die ik daar heb opgedaan door te werken met veel verschillende culturen in het buitenland is iets wat ik zeker kan gebruiken bij het uitvoeren van mijn vak. Uiteraard hoop ik ook deze ervaring te kunnen inzetten bij mijn werkzaamheden bij Brainconsultant die ik weer kan voortzetten! In mijn afwezigheid heb ik Brainconsultant natuurlijk goed in de gaten gehouden en de groei die er is doorgemaakt is iets waar ik hopelijk ook de komende periode weer aan kan bijdragen.

Desalniettemin heb ik enorm goede ervaringen opgedaan in het buitenland, maar ben ik ook weer blij dat ik terug ben in Nederland. Tot slot zou ik iedereen die de mogelijkheid heeft om een stage in het buitenland te volgen aanraden om dit absoluut te gaan doen!

Benieuwd naar wie er nog meer bij ons werken? Klik hier.

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Tom Hidding terug van weggeweest!