Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Gezocht stagiair HRM!

Stagiair HRM Gezocht

Hey lezers!

Mijn naam is Bo Verlangen, ik ben een HRM-student van het Alfa-College MBO niveau 4 en ik heb de afgelopen 6 maanden stagegelopen bij Brainconsultant. Helaas ben ik bijna klaar met mijn stage. Daarom zijn we nu opzoek naar iemand die het stokje van mij kan overnemen.

Moet jij omstreeks februari 2019 starten met je stage? Lees dan vooral even verder waarom dit echt een onwijs leuke plek is. Ik zal beginnen met het voorstellen van het bedrijf Brainconsultant.

Wat doet Brainconsultant? Bemiddelen, meedenken, kandidaten voorstellen die echt het verschil gaan maken. Op een manier die past bij deze tijd. Zodat de opdrachtgevers – die vaak al weten wat ze willen – snel & soepel verder kunnen en klaar zijn voor de toekomst.

Waarom is het nou zo leuk om stage te lopen bij Brainconsultant?

Het is zo leuk om hier stage te lopen omdat je komt te werken in een heel hecht team waar je je snel in thuis voelt, je werkt met z’n alle in dezelfde ruimte waardoor het stellen van vragen en het overleggen met elkaar ook een stuk gemakkelijker wordt. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en je leert veel nieuwe dingen. Je werkt uiteindelijk zelfstandig aan bepaalde taken maar fouten maken en vragen stellen mag altijd. Er hangt een gezellige en informele sfeer maar de werknemers zijn formeel waar nodig.

Werkzaamheden

Zoals ik in het begin ook al benoem zijn we opzoek naar iemand die de HRM-werkzaamheden wil ‘overnemen’. Nu hoor ik je denken wat zijn dan precies HRM-werkzaamheden? Ik zal hieronder een aantal voorbeelden noemen waar ik zelf de afgelopen maanden mee bezig ben geweest.

 • Ik heb mee mogen kijken met verschillende intakegesprekken en heb ook mijn eigen ideeën en vragen kunnen stellen/uitvoeren
 • Ik heb veel klant en kandidaat contact gehad.
 • Tijdens mijn stageperiode heb ik ook administratieve werkzaamheden gedaan zoals salarisadministratie, nieuwe kandidaten in het systeem zetten, dossiers aanmaken
 • Ik heb me beziggehouden met verschillende wetten zoals de Wajong en de AVG.
 • Ik heb door mijn stage geleerd hoe ik zelfstandig contracten en overeenkomsten kan maken. 

Zo kan ik nog wel even door gaan met het delen van al mijn werkzaamheden maar het beste is om het zelf te ervaren en leren. Ik zou dan iedereen ook oprecht aanraden om hier stage te komen lopen.   

Wat verwacht Brainconsultant van een stagiair HRM:

 • Enthousiast
 • Zelfstandig
 • Minimaal MBO niveau 4 HRM ( HBO’ers HRM zijn ook welkom )
 • Sociaal
 • Leergierig
 • Gezellig

Meld je nu aan!

Lijkt het je leuk om hier stage te lopen? Stuur je CV dan even naar salessupport@brainconsultant.nl of bel even naar 050-2110717 en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit mega gezellige Brain-team!

Zie ook onze Facebookpagina en Instagram!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.