Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Boudewijn Visser komt Brainconsultant versterken

Boudewijn Visser

ben Boudewijn Visser, 20 jaren jong en woon in het mooie Assen. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn vrienden/vriendin of loop ik bij mooi weer een stukje met onze honden. Ook drink ik af en toe graag een speciaal biertje. Daarom ben ik in het weekend aan het werk als bartender en ik moet zeggen dat dit het leukste bijbaantje is dat er bestaat.

Boudewijn Visser

Ik ben 2e jaars Business IT & Management student aan de Hanzehogeschool. Dit jaar moet ik  oriëntatiestage lopen voor een periode van 10 weken. Ik zie stage echter niet als een verplichting, maar als een manier om mijzelf te ontwikkelen. Van tevoren heb ik een aantal (ontwikkelings)doelen gesteld die ik wil halen tijdens mijn stage. Één daarvan is het leren participeren in een professionele werkomgeving. Hier heb ik nog geen eerdere ervaring mee dus vandaar dat ik dat meer wil ontwikkelen.

De stageplek heb ik weten te vinden door op Google ‘IT consultancy Groningen’ in te typen.  Ik kwam Brainconsultant tegen en het sprak mij meteen aan. Vervolgens heb ik contact opgenomen met Marc Ligeon om te kijken wat wij voor elkaar konden betekenen.

Marc had uiteindelijk een leuke en uitdagende stageopdracht voor mij. Digitale bestanden zijn erg belangrijk voor welk bedrijf dan ook. Die bestanden worden vaak opgeslagen op een NAS-server, zo ook bij Brainconsultant. Echter is het grote nadeel van de huidige NAS-server dat deze alleen intern benaderbaar is. Als je dus thuis zit en belangrijke bestanden wilt openen die op de server staan kan dit niet. Marc wil daarom een externe NAS-server implementeren. Mijn taak als stagiair is om de huidige organisatie in kaart te brengen zodat duidelijk wordt welke bestanden worden benaderd en belangrijk zijn. Daarna breng ik een mappenstructuur aan op de nieuwe NAS-server.

Tot nu toe vind ik het hartstikke leuk bij Brainconsultant. Er zijn leuke werknemers en er heerst een professionele maar toch ontspannen sfeer, waar af en toe een grapje gemaakt kan worden.

Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Boudewijn Visser komt Brainconsultant versterken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *