Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Heerlijke feestdagen!

Via deze weg wenst Team Brainconsultant iedereen heerlijke feestdagen en een goede jaarwisseling toe!

Heerlijke feestdagen van team brain

Na een jaar hard werken, is het nu tijd om heerlijke feestdagen te beleven en knallend 2016 in te gaan! 

Ook Brainconsultant gaat genieten van de kerstvakantie en zal vanaf morgen (19-12-2015) fysiek gesloten zijn. Wel is Brainconsultant via de mail te bereiken en beantwoord de mails zo spoedig mogelijk. Sinds heden heeft Brainconsultant op de website een nieuwe hulpmiddel voor de bezoekers van website, namelijke het kopje veel gestelde vragen. Als u op de link klinkt dan kunt u wellicht vragen die u voor Brainconsultant heeft, zelf beantwoorden door de veel gestelde vragen door te lezen.

Ook staat er een grote stapel kerstpakken klaar voor vertrek! Nadat al het interne personeel hun kerstpakket in ontvangst mocht nemen, staan nu ook de kerstpakketten voor het gedetacheerd personeel en voor de opdrachtgevers klaar voor vertrek.

Natuurlijk vermelden wij niet  wat er in het kerstpakket zit, wel kan Brainconsultant verklappen hoe ze er uit zien! Een mooie gouden verpakking voor al onze gedetacheerden en opdrachtgevers omdat zij  bij ons natuurlijk op nummer 1 staan!Dus voor alle Golden Receivers: Ze staan klaar voor vertrek!

Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Heerlijke feestdagen en een goede jaarwisseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *