Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

KPN Hackathon 29 juni 2018

Dat is onze missie. Voor deze missie bieden we diensten aan voor de consument tegen een vergoeding. De ICT oplossingen die deze vergoeding uitrekenen, zijn momenteel van externe leveranciers. KPN wil middels een hackathon onderzoeken welke Open Source en Cloud oplossingen er zijn die deze vergoedingen ook kunnen uitrekenen. We willen jullie vragen om verschillende oplossingen uit te proberen en samen met experts van KPN binnen 12 uur een demonstratie te geven. En voel je vrij om tools of technieken als Python, Docker, Jenkins, Angular JS, REST in te zetten.

Wat brengt jou dat?

Op deze dag ga jij met experts kijken naar de complexe facturatie processen, waar op jaarbasis meer dan 3 miljard euro door verwerkt wordt voor ruim 6 miljoen klanten in Nederland. Een unieke kans om een kijkje te nemen in keuken van KPN. Welke uitdagingen staat KPN dagelijks voor en hoe houden wij de snelle verandering in de markt bij?

Daarnaast hebben we super leuke vacatures en wil je misschien werken aan innovatieve diensten, zoals IoT, 5G, SmartHome, Cloud gaming, Security, CloudNL en API store. Ook daar kunnen we je meer over vertellen!

Aanmelden

Wil je ook meedoen aan deze uitdaging? Wil je aan de wieg staan van een Open Source en Cloud oplossing waarbij de complete berekening via de door jouw ingebrachte oplossing wordt verwerkt? En wil je daarbij ook nog een Samsung Galaxy S9 winnen?

Meld je dan nu aan via killbill@kpn.com

Vond je dit een interessant artikel en wil je meer weten? Neem contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl. 

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: KPN Hackathon 29 juni 2018