Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Skills Heroes – de vakwedstrijd voor mbo’ers

Op 16 en 17 oktober waren de voorrondes van de Skills Heroes vakwedstrijden. Marc Ligeon werd gevraagd om te jureren bij de Applicatieontwikkelaars Niveau 4 en ICT-beheerders Niveau 4. Lees hier onder meer over de voorrondes op 17 oktober.

Skills Heroes vakwedstrijd

Skills Heroes is opgezet door het Alfa-College. Bij Skills Heroes zijn er wedstrijden voor ruim 60 beroepsopleidingen, in allerlei richtingen en niveaus. Van verpleegkundigen tot webdesigner, van managementassistent tot timmerman. De studenten voeren een opdracht uit die de vaardigheden en hun vakmanschap test.

Jurylid

Marc Ligeon is gevraagd om mee te doen als jurylid bij! Het leek hem een leuk idee en daarom was Marc op woensdag 17 oktober jurylid van de Applicatieontwikkelaars Niveau 4 en de ICT-beheerders Niveau 4. Hij vond het een erg geslaagde dag en alles was goed geregeld.

De opdracht

De Applicatieontwikkelaars/ ICT-beheerders studenten hadden de opdracht gekregen om voor een slagerij een intern ”receptenboek” te maken. Daarbij werd gelet op onder andere de flowchart, op de interface schets, de klasse, de omschrijving en op een goede presentatie. Je kon bonuspunten krijgen voor het operationeel maken van het plan en voor natuurlijk hoe mooi het is. 

De winnaar

De uiteindelijke winnaar van de voorronde op het gebied van Applicatieontwikkelaar en ICT-beheer is Dion Grendelman. Wij feliciteren Dion met het winnen van de voorrondes van Skills Heroes en wensen hem ook veel succes met de kwalificatierondes.