Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Samenwerkingsverband Alfa College Applicatie Ontwikkelaar en Brainconsultant

Alfa College samenwerkingsverband

Alfa College

Dinsdag 02-09-2015 gratis koffie en taart om samenwerkingsverband Alfa College en Brainconsultant te vieren!

In het kader van het samenwerkingsverband tussen het Alfa College en Brainconsultant zal morgen een college op locatie gegeven worden in de Mediacentrale. Applicatie ontwikkeling studenten van het Alfa College gaan in de Energy Lounge aan de slag met hun schoolopdrachten. Dit gaan zij het resterende jaar elke dinsdagochtend van 09:00 uur tot 12:30 uur in de Engergylounge doen.

Brainconsultant begeleidt de komende jaren de laatstejaars scholieren van de MBO opleiding Applicatie Ontwikkeling via een stage naar een baan.

De scholieren willen graag weten wat hun kansen op de arbeidsmarkt zijn en komen graag in contact met het bedrijfsleven. Brainconsultant nodigt in de nabije toekomst verschillende bedrijven uit om een presentatie te geven over de toekomst van een Applicatie Ontwikkelaar bij hun in de organisatie. Natuurlijk mogen onze buren van de Mediacentrale altijd even langskomen om kennis te maken met de scholieren of gewoon uitleggen wat een applicatie ontwikkelaar bij hun in de organisatie doet.

Voor deze eerste bijeenkomst nodigen de scholieren de medebewoners van de Mediacentrale uit om de eerste dag in de Mediacentrale te vieren.

Zij hebben eigengemaakte cake meegenomen en koffie en thee is beschikbaar.

Uitnodiging Bewoners Mediacentrale

Hebben jullie dus zin in een goed begin van de dag kom dan morgen, dinsdag 02-09-2015, even langs in de Energy Lounge tussen 10:00 uur en 12:30 uur.

We zien jullie graag verschijnen!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Samenwerkingsverband Alfa College Applicatie Ontwikkelaar en Brainconsultant.