ICT Expert Applicatiebeheer

HBO, DrentheRolomschrijving en taakafspraken

Aanbiedingen kunnen alleen gedaan worden via onze portal Select, anders kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen. Mocht je hulp hierbij nodig hebben dan kan je contact opnemen met onze afdeling support.

Opdrachtbeschrijving

Bij onze opdrachtgever wordt er een uitvraag gedaan voor 1 senior GIS Java ontwikkelaar met kennis van, en ervaring met, toepassing van GIS technologie binnen de rijksoverheid.
Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software op basis van door de product owner samen met het Scrum team geprioriteerde user stories en taken (zoals verbeteringsacties). Je ontwikkelt unit tests om je eigen werk te controleren. Je betrekt de functioneel beheerder en/of eindgebruiker bij het invullen van details. Je maakt goed gebruik van tools voor versiebeheer en softwarekwaliteitscontrole en registreert tijdig en zorgvuldig updates van de user stories en taken die je onderhanden hebt. Je houdt het team en de product owner goed op de hoogte van je werkzaamheden en eventuele belemmeringen om je taken tijd en goed uit te voeren.

Achtergrond opdracht

De aanpak bij onze opdrachtgever is gebaseerd op Devops/Scrum waarbij door middel van sprints de gevraagde producten iedere drie weken worden opgeleverd door 5 scrum teams. Er loopt een verandering om de overall besturing te verbeteren. De veranderingen hebben tot doel te kunnen sturen op prioriteiten, voorspelbaar te zijn qua kosten en planning en tenslotte transparantie te bieden waaraan de kosten worden besteed.

In de DevOps-teams zitten de disciplines: ontwikkelaars, beheerders, testers en operationaal beheerders. De gebruikte GIS technologie is grotendeels van marktleider ESRI.


Eisen
Opleiding, Certificaten, Kennisniveau

- HBO niveau Informatica

Professionele Kennisgebieden

- Programmeren

Werk- en denkniveau

- Java / 3 jaar ervaring

- Javascript/Typescript / 2 jaar ervaring

Wensen
Competenties

- Analytisch

- Goed je eigen werk kunnen organiseren

- Goede teamplayer

- Resultaatgericht

- Kwaliteitsbewust

Aanvullende kennis

- ESRI Javascript API

- Weblogic

- Oracle RDBMS

- Software-ontwikkeling voor GIS webapplicaties

Overige functiewensen

- >1 jaar ervaring in werken in een Scrum team

- >1 jaar ervaring met werken binnen de rijksoverheid
Locatie: ASSEN


Copyright © Brainconsultant

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30