Senior Administratief Medewerker

, FrieslandHet Team Bouwen, Milieu en Monumenten van de sector Bouwen, Wonen en Milieu is op zoek naar een enthousiaste senior administratief medewerker voor de duur van 6 maanden.

Wat ga je doen


Het team Bouwen, Milieu & Monumenten is voortdurend in ontwikkeling. Je draagt samen met de collega’s proactief bij aan een uniforme taakinvulling en teamontwikkeling door het delen van kennis en werkwijzen.

Als zelfstandig medewerker zie je kansen, ben je nieuwsgierig, heb je lef en ga je creatief om met (nieuwe) situaties. Je ziet het als een uitdaging om samen met de collega’s uit jouw team de functie professioneel verder vorm te geven.

Je ondersteunt bij de werkprocessen van het team en zorgt voor een snelle en zorgvuldige afhandeling van de administratieve werkzaamheden. Het accent zal hierbij liggen op het maken van huisnummer beschikkingen. Verder verzorg je de administratieve/juridisch verwerking van aanvragen en correspondentie, je handelt meldingen af en beheert bestanden. Je hebt oog voor detail en signaleert eventuele risico’s van de aangevraagde bouwplannen. Ook draag je actief bij aan het oplossen van gesignaleerde problemen.

Wie ben jij

Je bent een professional met de volgende kwaliteiten:
- Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
- Je hebt kennis van en ervaring met WABO;
- Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring bij een gemeente en/of omgevingsdienst;
- Je kunt bouwkundige tekeningen lezen en kunt goed je werkzaamheden plannen;
- Je bent secuur, kwaliteitsgericht en kunt goed samenwerken;
- Je hebt een flinke portie humor;

Waar ga je werken

De sector Bouwen, Wonen & Milieu is één van de vijf sectoren binnen het Fysiek Domein. De sector BWM richt zich op de ontwikkeling en het in stand houden van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en het milieu. De sector houdt zich bezig met de gehele of gedeeltelijke uitvoering van de programma’s op het gebied van wonen, cultuur, milieu, energie en water. De sector bestaat uit circa 80 personen, verdeeld over drie teams: Bouwen, Milieu & Monumenten, Advies & Ontwikkeling, Toezicht & Handhaving en het cluster Ruimtelijke ordening. Het team Bouwen, Milieu & Monumenten is de backoffice voor de WABO vergunningverlening en behandelt complexe en meervoudige aanvragen omtrent omgevingsvergunning. Voor dit team zoeken wij een collega die werkzaam zal zijn als Senior administratief medewerker.
Locatie: LEEUWARDEN


Copyright © Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30