Projectadministrateur subsidies

HBO, Groningen

Projectadministrateur subsidie


Voor een onderwijsinstelling zijn wij op zoek naar een Projectadministrateur subsidies ter ondersteuning van de afdeling project control. Als projectadministrateur subsidies beschik jij over ervaring met de boekhouding en kun jij de verantwoording voor de subsidies onderbouwen en controleren op rechtmatigheid.


Functie-eisen:Je hebt hbo werk- en denkniveau en een afgeronde financiële opleiding, met bij voorkeur enige jaren werkervaring met het beheren van subsidieportefeuilles.

Je bent goed op de hoogte van de regelgeving van de subsidies waarvan de organisatie gebruik maakt en zorgt ervoor dat dit doorgevoerd wordt in de financiële administratie.
Persoonlijke vaardigheden:
Analytisch denken

Probleemoplossing

Communicatief sterk

Samenwerken
Aanbod
Betreft een fulltime functie

Het is een tijdelijke functie van 6 tot 12 maanden, mogelijk vast

Schaal 9-10 : Salaris 4.000 euroLocatie: GRONINGEN


Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30