Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Risicoloos inhuren van nieuwe medewerkers

Download de brochure

Detachering: Tijdelijke inhuur van personeel

Het grootste verschil tussen Detachering en Werving & Selectie is dat je juridisch gezien niet zelf werkgever bent, dat zijn wij namelijk. Dit houdt in dat wij alle risico’s dragen wanneer een medewerker ziek uit dienst of met zwangerschapsverlof gaat. Ook wanneer je piekdrukte voorbij is en je niet langer genoeg werk hebt dan is opzeggen eenvoudig.
Detachering is bij uitstek geschikt voor het inhuren van personeel bij piekdrukte/ tijdelijke projecten waar (extra) specialistische kennis nodig is. Uiteindelijk ben je iets duurder uit dan wanneer je zelf iemand zou inhuren, inruil hiervoor beschik je over veel meer zekerheid. Daarnaast zijn de kosten overzichtelijk omdat je alleen betaald voor uren die je werknemer daadwerkelijk heeft gewerkt.

Detavast: Kosteloze overname na 1060 gewerkte uren

Je hebt de ideale werknemer via detachering ingehuurd. Je bent perfect geholpen door die ietwat gladde accountmanager van dat grote bureau. Alles lijkt in orde. Maanden verstrijken, je werknemer blijft geweldig presteren en je hebt ruimte om deze persoon zelf in dienst te nemen.
Je belt je accountmanager en legt uit dat je graag zelf je werknemer in dienst wil nemen. Doodleuk vertelt je accountmanager dat dit helemaal niet mogelijk is. Overname? Daar doen we niet aan. Dat jij al een maandenlang netjes de facturen voor de inhuur hebt betaald heeft hij geen boodschap aan.
Balen. Gelukkig bij ons niet. Wanneer je via ons een werknemer hebt ingehuurd dan bieden wij na 1060 gewerkte uren een kosteloze overname, wel zo eerlijk.
Mocht je niet zo van de verzonnen verhaaltjes zoals hierboven zijn dan hebben we ook nog een wat realistischer beeld van hoe fijn een detavast-constructie kan zijn. Lees hieronder hoe het UMCG onze dienstverlening heeft ervaren.

Aanname proces in kaart gebracht

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op wat je te wachten staat wanneer je kiest voor detachering hebben we hieronder het proces visueel weergegeven.
Dat leest altijd net wat prettiger merken we.

STEP 1

Vacature aanmelden bij Brainconsultant en Persoonlijk gesprek met je accountmanager bij Brainconsultant

STEP 2

Aanbieden geschikte kandidaten door Brainconsultant

STEP 3

Het voeren van gesprekken met aangeboden kandidaten

STEP 4

Aanname van een kandidaat of herhaling van stap drie en vier

STEP 5

Maandelijks ontvang je een factuur met de daadwerkelijke gewerkte uren van je medewerker x ons verkooptarief

STEP 6

Na 1040 gewerkte uren de mogelijkheid om je kandidaat kosteloos over te nemen

Start nu met het inhuren van personeel middels detachering

Enthousiast en misschien al wel overtuigd dat detachering voor jou een ideale manier is om nieuw personeel in te huren? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze net zo enthousiaste accountmanagers om verder te praten. Gelijk je vacature achterlaten? Ook dat kan door op onderstaande knop te drukken. We nemen, tijdens werkdagen, binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.

Niet enthousiast en allesbehalve overtuigd van detachering? Kijk dan eens op onze Werving & Selectie pagina, misschien dat deze vorm van inhuren beter bij je past.

Direct contact